Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az ha egy baba arcú,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az ha egy baba arcú, cuki lányt látnak pasik akk az orális sexet helyezik inkább előtérbe?

Figyelt kérdés
nekem szinte mindig ezt mondják a pasik h naon szép cuki, bájos arcom és h erre naon gerjednek és a legelső dolog ami ilyenko eszükbe jut az a szopás...
2008. júl. 12. 20:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát mert egy babaarcú cuki lány arcáa élvezni sokkal izgatóbbnak találják a pasik.
2008. júl. 12. 20:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted ez szopás, hogy szép arcod van? Ha nem szeretsz szopni ne szopj. Keress olyat aki nem szeret szopatni. De nyílván azért szeretik veled különösen, mivel a szád az arcodon van ami nagyon bejön nekik.
2008. júl. 12. 20:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ez így van, szeretjük szép dolgokba dugni a farkunkat... tajparasztság, de ez van... gondolom nők sem akarnak valami gennyes izét magukba fogadni
2008. júl. 12. 21:19
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

h=hogy

naon=nagyon

akk=akkor

sex=szex

ilyenko=ilyenkor

Ha úgy is beszélsz ahogy írsz, akkor ne csodálkozz!

2008. júl. 12. 21:25
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

Ez az oldal nem arról szól hogy egtanuljunk helíyesen írni hanem hogy kérdezzen az ember amit nem ért.Ugyhogy ne basztasd az embert ilyen hülyeségekkel hnem értelmesen válaszolj!

Amugy tényleg így van.Évezik ha egy széparcú lány elégíti ki őket orálisan.

2008. júl. 12. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert kíváncsiak mennyire szenvedélyes nő áll a baba arc mögött, izgató nekik... Sok pasi jobban szereti a kis ártatlan kinézetű baba arcű nőket, mint a kihivalkodó kiégett ribanc fejet!
2008. júl. 12. 23:47
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Márpedig igaza van, hamár feltesz egy kérdést, tegye fel normálisan! Nem mindig az a lényeg, mit csinálunk, mit mondunk... szerintem ez hozzátartozik az intelligenciához. Többek között az is, hogy jó helyesírással írjuk le, amit szeretnénk, épp úgy, ahogy evés közbe nem dumálunk, hogy a másik a gyomrunkig lelásson..
2008. júl. 13. 00:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha hátulról csináljuk akkor nemigen látjuk azt a szép kis arcocskát, és az annyira szexi amikor onnan lentről visszanéz rád egy gyönyörű arc
2008. júl. 13. 03:03
 9/12 A kérdező kommentje:

én igenis tok helyesírni tom h a naon =nagyon meg ilyenek ez msn szleng és má megszoktam h így beszélek barátaimmal de csak msnen természetesen élőbe nem így kommunikálok...

de nem ez volt a kérdésem ám szal jó lenne inkább ha arra válaszolnátok...

aki normálisan válaszolt annak meg naon köcce(köszi gyengébbek kedvéért) és má csak azé is így írok!!!

2008. júl. 13. 07:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon erősen általánosítasz egy (max. két) pasival való tapasztalataid alapján.
2008. júl. 13. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!