Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyre korábban akarnak a gyerekek szexelni?

Figyelt kérdés
Ez számomra teljesen felháborító. Én 25 vagyok és 3éve nem vagyok szűz. Soha nem éreztem azt, hogy a szextől menőbb lennék. És azért mert későn vesztettem el, nem lettem egy kurva, 2pasival feküdtem le, a másodikkal augusztusban házasodunk össze, és várjuk ez első babánkat. Nem értem mire jó ez az egész. 16évesen már kiélt ribancok a csajok többsége. Tisztelet a kivételnek.
2008. júl. 12. 17:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

bocs a mehen kivuli tervessegek s az ot kisero sokattetes szervi szovodmenyek, melyek sok esetben halalt okoznak s mind a tul fiatalon kezdett nemi elet rovasara irhatok valahogy kimaradtak. egy teljes mertekben ki nem fejlett ifju szervezet szamara kifejezetten KAROS a szex!

soroljam meg???

-mehnyakrak (a koran kezdett nemi elet 60%-al noveli az eselyet)

-emlorak (detto)

-kulso genitaliak torzulasa

-kulso genitaliak ki nemfejlodese ill. visszafejlodese

-novekedesi hormon termelesenek csokkenese, neha leallasa

-belso genitaliak deformalodasa

*a pszihologiai reszt nem is firtatom, hisz igy is "bevalaljatok" nem igaz?? (hogy utalom ezt a szot!)

2008. júl. 15. 12:10
 22/24 anonim válasza:
100%
Én 13 éves vagyok,és egyetértek az előttem szólókkal.De attól még,hogy fiatalok vagyunk,még nem mindenki könnyűvérű liba.Mert már rengetegszer lett volna lehetőségem arra,hogy megtegyem,de rettentő korainak érzem.Az ismerőseim már 10 évesen azzal vágtak fel,hogy hány sráccal csókolóztak.Csak nevettem rajtuk,hogy milyen szánalmasak.Én a hetekben estem túl az első csókon egy olyan fiúval,akit tényleg szerettem,és ő is szeretett engem-legalábbis azt mondta-.De egy csaj bekavart, nekünk,elszedte a pasit,és ma msnen beszéltem vele,és kijelentette hogy most elmegy,mert ott van nála a srác,és mennek szexelni.Hát akkor mit mondjak én??Felháborítónak találom,hogy a lány 13,a fiú meg 15 éves,és már most csinálják...Nem értem,hogy a szülők hogy engedhetik ezt meg,mert a csajnak a házában voltak.És szerintem igenis a szülők is hibásak abban,hogy nem világosítják fel a gyerekeket.Hozzáteszem én sem lettem felvilágosítva,de akkor is van annyi eszem,hogy nem fekszem le minden jött-menttel.Lenézem az ilyen fiatalokat...
2008. dec. 30. 01:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Nem tudják még igazán, mi is a szerelem, és hol is kezdődik az élet maga. (Nem a szexnél, az csak a folytatása....)

17/F

2009. máj. 4. 10:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Megint sikerült egy fél éves kérdésre válaszolnom, na nem baj! Végülis ez mindegy is.
2009. máj. 4. 10:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!