Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyre korábban akarnak a gyerekek szexelni?

Figyelt kérdés
Ez számomra teljesen felháborító. Én 25 vagyok és 3éve nem vagyok szűz. Soha nem éreztem azt, hogy a szextől menőbb lennék. És azért mert későn vesztettem el, nem lettem egy kurva, 2pasival feküdtem le, a másodikkal augusztusban házasodunk össze, és várjuk ez első babánkat. Nem értem mire jó ez az egész. 16évesen már kiélt ribancok a csajok többsége. Tisztelet a kivételnek.
2008. júl. 12. 17:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
hat nem tudom... tenyleg igaz hogy mar 11-12 eves korukban a lanyok kezdenek elkurvulni,smink,falatka ruha,sok pasi,disco,cigi,pia,drog... ez most olyasfele "divat"lett a kurvaskodas,es nagyon remelem hogy hamar kimegy a divatbol,mert ez mar elviselhetettlen!!! Irorszagban lakom,es ilyen 12eves lanyok ha koverek ha nem a hasuk kinvann es 8kilo festek rajtuk,beszelgetnek 25eves ferfiakkal,vagy epp a kocsijukban ulnek...en 15eves vagyok,de egyaltalan nem vagyok ilyen!hanyingerem van az egeszbol,es sirnom kell!egesz csaladom attol fel hogy enis elkurvulok,meg en magam is!a fiuk nekem is tetszenek,megnezem oket,gondolok a szexre,de nem csinalom!!nem szeretnek meg lefekudni senkivel,van egy fium tavkapcsolatban vagyunk mar lassan 2 eve nagyon szeretem,kijon ide...meglehet hogy a lanyok gyorsabban ernek mint a fiuk,nah de ennyire??hat en tuti nem leszek KURVA!!miert akarnak nagynak tunni?en ugy visszamennek inkabb az idobe,bar lennek kis gyerek,akkor meg nem volt ennyire tele a vilag kurvakkal!az en koromnak meg tenyleg mindenkinek babaznia kellene,es tenyleg ott van meg a tojashely a seggunkon!soha nem leszek olyan szulo aki hagyja a lanyat elkurvulni!ennyit errol,R.I.P. ennek a vilagnak...
2008. júl. 12. 20:11
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólók jól megfogalmazták, hogy miért van ez így. A barátaik és a média is ezt súlykolja beléjük... Sokan 12-13-14 éves korukban veszítik el, mert menő, mert attól nagyobb arcnak nézik őket a társaságban, vagy mert kíváncsiak arra, hogy amit éjjel az XXL-en vagy a PrivateGold-on láttak, tényleg olyan jó-e.

Én 16 voltam, a barátnőm 15 és fél, mikor elvesztettük. Mindkettőnknek az első alkalom volt, de nem azért tettük, mert menő dolog, hanem mert mindketten felkészültnek éreztük magunkat, és úgy éreztem, hogy szilárd a kapcsolatunk, és minden feltétel adott. Azóta már sok idő eltelt, és minden a legnagyobb rendben van köztünk.

Véleményem szerint ha valaki tényleg meggondoltan cselekszik és nem hirtelen hévvel vagy a fentebb leírt hülye okokból, akkor az úgy teljesen rendben van. Vagy az én értékrendem van nagyon elcseszve, vagy igazam van :)

2008. júl. 12. 20:13
 13/24 anonim ***** válasza:
South Parkból a paris hiltonos rész az ilyen tessék megnézni ott is erröl van szó.
2008. júl. 12. 23:05
 14/24 anonim ***** válasza:
58%

Most nem azert, de bele lehet kotni abba is h mennyire nagyon szeretsz valakit (12-13-14-15-16evesen) lefekszel vele...ezen kapcsolatok 90%-a vegzodik nagy szakitassal...ezen kivul, ahhoz h valakivel lefekudjon egy normalis epkezlab ember kellenek erzelmek...(ami szerintem ebben a korban meg nagyon nagyon a beka fene alatt pang) vannak fellangolasok, ugymond diak szerelmek, de az igazi mely. eros erzelmek, lelkiekben a tamogatas, a torodes, az odafigyeles...ezek a dolgok csak kesobb...es ezek nelkul nem lehet...pontosabban lehet, csak nem erdemes...Nem tudom kinek s miert eri meg lefekudni az elso jott ment alakkal, hogy aztan eltudja mondani hogy "en mar nem vagyok szuz"...hat szerintem nem lett ettol nagyobb ember valaki...es menobb sem...szerintem max elkurvul, es mas is ugy fogja kezelni elobb utobb mint egy darab rongyot...es most NEM CSAK a lanyokrol beszelek, de a fiukrol is..."minel tobb csajt minel hamarabb" aztan csodalkoznak h miert hagyta ott a lany ugy ot mint szentpal az olahokat...nem is beszelve azokrol a kapcsolatokrol, ahol azert mennek szet a parok (es itt meg szerencse hogy szet mennek) mert egyik nem akar lefekudni a masikkal...aztan szot se ejtsunk arrol mikor jonnek az ilyen szovegek h "nem szeretsz ha nem fekszel le velem..."

En megis azt tudom mondani, hogy a 18 ev nem hiaba 18 ev...ezenkivul pedig a szulo a legnagyobb hibas...nekem eszembe sem jutott volna annyi idosen a szexre gondolni. aki pedig mast nem tud zarja be a gyermeket, kesobb halas lesz!!!!!!!!!!! Udv

2008. júl. 12. 23:30
 15/24 anonim ***** válasza:
85%

Jajj, annyi ilyen kérdés volt már.. és érdekes módon, mindig a 20-23 évesen a szűzességüket elveszítettek teszik fel.

Nem mindegy? Akarják. És sajnos, mi, semmit sem tehetünk. Szerintem a szülők cseszik el az egészet, egészen onnantól kezdve, hogy MINDENT de mindent hamarabb kapnak meg a gyerekek, és a szülők mindig kielégítik a kiváncsiságukat.. olyan dolgokat is csinálnak már az egészen kicsi gyerekek, amit jó pár éve, csak a kamaszok csináltak. Ez elég szomorú, igen. Arra gondolok, hogy csak nézzétek meg a gyerekruhákat. Nem pont olyanok, mint a felnőtt ruhák? Kis Nike cípő... példaként. Mindenhol ezt látni.

Szerintem azzal nincs is gond, ha valaki szerelemből teszi meg, mert tegye, az ő élete, azzal van gond, ha csak kiváncsiság.. és ebből van túl sok. Hát, én is sajnálom, hogy ennyien elszúrják az egész életüket, már ilyen korán! Nagyon sok minden a nevelésen múlik! Innentől fogva, lehet, hogy később is ez lenne velük! Hiába várnának a dolgokkal.

2008. júl. 13. 00:38
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem figyelnek rájuk a szülők eléggé, plussz a média is mindenhonnan ezt sugallja, szex, erotika, erotikus klippek a fiatalok körében, nagyon kiváncsiak, és túlságosan felvilágosultak ilyen téren. Régen nem volt ennyire elterjedt az internet sem. Ma már minden 8 évesnek van számitógépe. Rengeteg dologhoz eljuthatnak igy amihez amúgy nem engednék.
2008. júl. 13. 01:21
 17/24 anonim ***** válasza:
70%
en meg azt gondolom, hogy teljesen felesleges masok szexualis eletevel foglalkozni, hogy hany evesen kezdik a kislanyok a szexet, vagy hogy az egyik miert szarik a masik hatara es elvez bele a szajaba es a tobbi. miert kell midnig ilyen idiota kerdeseket feltenni,,,foleg ha te meg mar huszoneves vagy...mi kozod van hozza? legy ra nagyon buszke, hogy eddig tartogattad, de ha igazan jol erezned magad a borodben, es elvezned a szexet, akkor nem foglalkoznal azzal, hogy ki mikor kezdi, ki mit miert csinal, hanem a sajat eletedet elvezned. mivel a szex jo az emberek csinaljak, az mar mindenkinek a sajat ugye hogy mikor kezdi. en 14 evesen szexeltem eloszor, kurvara nem voltam szerelmes, se semmi, de ettol nem rohadt le a muffom, nem vagyok szar ember, se ostoba. kedves okos kerdesiro, csak felvilagosítanalak, hogy az a kurva aki penzt kap erte. tehat kedvesem,ha neked az a ket ember fizetett volna te bizony kurva lennel.
2008. júl. 13. 16:51
 18/24 A kérdező kommentje:
de nem fizetett, ellenben belőled simán kinézem, h neked már igen. És azzal, hogy nem vagy ostoba erősen vitáznék, ha lealacsonyodnék hozzád.
2008. júl. 14. 09:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki 14 évesen veszíti el a szüzességét,akkoris lehet belőle ugyanolyan ember,mint abból aki tartogaja 22 éves koráig ezt a dolgot.És igazából én nem akarok senkit sem sértegetni,és tényleg korai a szex 13-14 éves korban,de kinek mi beleszólása ebbe?Minden ember más,ettől kerek a világ...ami egyre jobban változik és nem lehet ezen változtatni meg nem is kell.16 éves vagyok és még szűz,és nagyon bosszant,hogy mindenki beleszól más szerelmi/szexuális életébe,mikor ez elvileg magánügy és senkinek semmi köze hozzá.Biztos a válaszom semmit nem ér a 25 éves kérdésfeladójéval szemben,de csak leírtam a véleményem,és le lehet pontozni nyugodtan...
2008. júl. 15. 01:41
 20/24 anonim ***** válasza:
64%

maganugynek valoban maganugy, miutan nagykoru vagy! addig a szulo vagy a gyam felel erted akar a torveny elott is.

amugy ezt is mint mindent, csak esszel lehet csinalni, kulonben jonnek am a bajok csostul (valogatott nemibetegsegek, sok esetben szemelyisegtorzulas plussz a vele jaro fincsi kis pszihologiai nyalanksagok, nem kivant terhesseg, korai abortusz s nem utolso sorban meddoseg!! most oszinten, melyik lany szeretne meddove valni??-na fel a kezekkel)

hatartalan elkeseredesemet ki sem tudom fejezni es gondolom nem is vagytok kivancsiak ra, merthat ti mindent jobban tudtok :(

ne hallgassatok a szulokre, deeeee, minek az, elvegre csak jot akarnak nektek. kezdjetek, ha kezdeni akarjatok. lelketek ra.

2008. júl. 15. 11:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!