Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Volt már olyan, hogy egy nő/lány csak szexet akart tőletek semmi mást? És ezt nehezen dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 14:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan férfi, aki ezt sajnálná. Ezért csak a csajok sopánkodnak.
2009. nov. 22. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen barátnőm, én megbirkóztam a feladattal :D
2009. nov. 22. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
hát én is túlélném szerintem:D
2009. nov. 22. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem volt ilyeben részem, pedig vágyom rá:-)
2009. nov. 22. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Én benne vagyok egy ilyenben, és nem olyan jó ez hosszú távon, higgyétek el nekem... Első két hónapig élveztem a dolgot, de aztán egy idő után már elkezd hiányozni az érzelem, és tök szarul fog esni, hogy igazából egy 'eszköz' lettem, szerető társ helyett. Lélekromboló dolog, hosszú távon. Kalandnak persze jó.
2009. nov. 22. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
én lány vok, de van 1-2 fiú ismerősöm, akinek ez rosszul esett, de ők abba a csajba szerelmesek voltak (vagy legalábbis nagyon tetszett nekik), aki ezt kérte.
2009. nov. 22. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Én is ismerek olyan férfit, akire kifejezetten rossz hatással volt egy ilyen jellegű kapcsolat. Lehet, hogy egyes macho-mentalitású, lelkiekben szegény férfiaknak fura, de vannak nemüknek értelmes és nem ösztönlény képviselői is. Én becsülöm az olyan férfit, akit megvisel az ilyesmi, mert azt jelenti, hogy ő még normális.
2010. febr. 5. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
bár csak velem is megtörténne úgy szeretném ha egy nő ilyen módon kihasználna hmmmmmmm..........
2010. febr. 5. 14:52
 9/10 anonim válasza:
(45 ffi. vagyok, nős) Nekem volt egy. Volt olyan eset, hogy nyomtam neki a nagy szövegemet és megérintette a farkamat, nyílvános helyen. Meg azt mondta egyszer hogy nem szop le, aztán a végén megkérdeztem, hogy miért mondott ilyet, amikor bevette a farkam sokáig szopogatta. " Ááááá az nem leszopás. A leszopás, ha beleélveztem volna. " Aztán egyszer le is szopott. nagyon bejött az a 2-3 hónap amíg dugtunk. Most más dugja nem baj. Jó emlék
2010. febr. 5. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Bizony 10:29-nél a pont. Régen én is azt hittem, hogy a fiúknak ez nem számít, legalább lesz egy kellemes emlékük. Aztán sajnos volt olyan fiú, akit nagyon megbántottam a dologgal. Míg én csak szexuálisan vonzódtam hozzá és csak egy kis társaságot és néhány éjszakát akartam tőle, addig ő úgy gondolta ebből komolyabb is lehet. Amikor elmondta mekkora fájdalmat okoztam, rájöttem, hogy minden ilyen szándékot szépen előre tisztázni kell, mert a háttérben mélyebb érzelmek is lehetnek, amikkel nem szabad játszani.
2010. febr. 5. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!