Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már olyan, hogy egy nő/lány csak szexet akart tőletek semmi mást? És ezt nehezen dolgoztátok fel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 14:13
1/10 anonim válasza:
Nincs olyan férfi, aki ezt sajnálná. Ezért csak a csajok sopánkodnak.
2/10 anonim válasza:
Volt már ilyen barátnőm, én megbirkóztam a feladattal :D
4/10 anonim válasza:
Sajnos nem volt ilyeben részem, pedig vágyom rá:-)
5/10 anonim válasza:
Én benne vagyok egy ilyenben, és nem olyan jó ez hosszú távon, higgyétek el nekem... Első két hónapig élveztem a dolgot, de aztán egy idő után már elkezd hiányozni az érzelem, és tök szarul fog esni, hogy igazából egy 'eszköz' lettem, szerető társ helyett. Lélekromboló dolog, hosszú távon. Kalandnak persze jó.
6/10 anonim válasza:
én lány vok, de van 1-2 fiú ismerősöm, akinek ez rosszul esett, de ők abba a csajba szerelmesek voltak (vagy legalábbis nagyon tetszett nekik), aki ezt kérte.
7/10 anonim válasza:
Én is ismerek olyan férfit, akire kifejezetten rossz hatással volt egy ilyen jellegű kapcsolat. Lehet, hogy egyes macho-mentalitású, lelkiekben szegény férfiaknak fura, de vannak nemüknek értelmes és nem ösztönlény képviselői is. Én becsülöm az olyan férfit, akit megvisel az ilyesmi, mert azt jelenti, hogy ő még normális.
8/10 anonim válasza:
bár csak velem is megtörténne úgy szeretném ha egy nő ilyen módon kihasználna hmmmmmmm..........
9/10 anonim válasza:
(45 ffi. vagyok, nős) Nekem volt egy. Volt olyan eset, hogy nyomtam neki a nagy szövegemet és megérintette a farkamat, nyílvános helyen. Meg azt mondta egyszer hogy nem szop le, aztán a végén megkérdeztem, hogy miért mondott ilyet, amikor bevette a farkam sokáig szopogatta. " Ááááá az nem leszopás. A leszopás, ha beleélveztem volna. " Aztán egyszer le is szopott. nagyon bejött az a 2-3 hónap amíg dugtunk. Most más dugja nem baj. Jó emlék
10/10 anonim válasza:
Bizony 10:29-nél a pont. Régen én is azt hittem, hogy a fiúknak ez nem számít, legalább lesz egy kellemes emlékük. Aztán sajnos volt olyan fiú, akit nagyon megbántottam a dologgal. Míg én csak szexuálisan vonzódtam hozzá és csak egy kis társaságot és néhány éjszakát akartam tőle, addig ő úgy gondolta ebből komolyabb is lehet. Amikor elmondta mekkora fájdalmat okoztam, rájöttem, hogy minden ilyen szándékot szépen előre tisztázni kell, mert a háttérben mélyebb érzelmek is lehetnek, amikkel nem szabad játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!