Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon készen állok erre is? Sosem gondoltam volna. (kifejtve lenn)
A párom hosszú ideje szeretné, ha kipróbálnánk az anális szexet is. Nem követelőző, egyszerűen szeretné, ha megtudnánk milyen ez. Ha nem tetszik, nem erőltetné többet.
Nos, én írtóztam tőle, de mostanában történt valami. Erotikus videókat nézegetve rátaláltam egy tényleg kultúrált videóra, ahol előkerül az análszex. Annyira bepörögtem rá, hogy kénytelen voltam saját lehetőségeimhez mérten kipróbálni. :) Előkaptam a vibrátoromat, meg egy rakat síkosítót, és nekiestem. És... és... az a durva, hogy igenis jó volt. Másnap már bátrabban álltam a dolognak, és most már elmondhatom, hogy igenis tetszik. Szerintetek elmondjam neki, hogy készen állok, és próbáljuk meg, vagy próbálgassam még picit, ismerjem meg a saját határaimat?
És nem utolsó sorban... Nem gáz, ha közlöm vele, hogy én már TUDOM, hogy nem lesz rossz, mert önismereti felfedezést végeztem? :)
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!