Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon készen állok erre is?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon készen állok erre is? Sosem gondoltam volna. (kifejtve lenn)

Figyelt kérdés

A párom hosszú ideje szeretné, ha kipróbálnánk az anális szexet is. Nem követelőző, egyszerűen szeretné, ha megtudnánk milyen ez. Ha nem tetszik, nem erőltetné többet.

Nos, én írtóztam tőle, de mostanában történt valami. Erotikus videókat nézegetve rátaláltam egy tényleg kultúrált videóra, ahol előkerül az análszex. Annyira bepörögtem rá, hogy kénytelen voltam saját lehetőségeimhez mérten kipróbálni. :) Előkaptam a vibrátoromat, meg egy rakat síkosítót, és nekiestem. És... és... az a durva, hogy igenis jó volt. Másnap már bátrabban álltam a dolognak, és most már elmondhatom, hogy igenis tetszik. Szerintetek elmondjam neki, hogy készen állok, és próbáljuk meg, vagy próbálgassam még picit, ismerjem meg a saját határaimat?

És nem utolsó sorban... Nem gáz, ha közlöm vele, hogy én már TUDOM, hogy nem lesz rossz, mert önismereti felfedezést végeztem? :)

21/L

2009. nov. 22. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg, hogy most már csinálhatjátok, de ne mond el, hogy már próbáltad.
2009. nov. 22. 12:35
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Persze,szerintem mondd el bátran neki,én még részletesen el is mesélném,hogyan csináltam,mit éreztem,mennyire jó,stb,úgy vélem együtt is próbálhatjátok akár vibrivel is,és ha úgy érzed nyugodtan rátérhetsz a szexre is
2009. nov. 22. 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezeket nem kell nei elmesélni, csak monnd meg hogy csináljátok és legyen nagyon óvatos.
2009. nov. 22. 12:37
 4/12 aulac ***** válasza:
100%

Azért arra vigyázz, hogy a férfiak nem olyan gyengédek, mint esetleg Te saját magaddal.

Mindenképpen előtte tisztálkodj meg (belülről).

Ajánlom, hogy előtte a párod ingerelje az anusodat kézzel, síkosítóval, egy, majd két ujját bevezetve, ingerelve.

Ha kellően kitágultál akkor vezesse be a péniszét.

CSAK ÓVSZERREL!

Előtte lassan mozogva, csak kicsit behatolva.

Ha nem fáj lehet mélyebben is de mindig csak kis lökésekkel. Sohasem úgy mint a vaginában.

Sok sikert.

egy tapasztalt férfi.

2009. nov. 22. 12:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Csattogjak el patikába beöntő-szettért? Vagy hogy gondoltad? :)
2009. nov. 22. 12:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Mondd el neki nyugodtan, hogy kipróbáltad, és tetszett, és szeretnéd vele is kipróbálni. Persze azért ne egyszerre tövig vágja be, hanem szépen fokozatosan. A beöntéshez nem tudok hozzászólni. Én sosem csinálok beöntést, hanem amikor szex előtt van kaki, akkor megmosom magam hátul, aztán ennyi. Eddig sohasem lett barna a pénisze. Persze nem mondom, hogy ez követendő példa, de mi így csináljuk.
2009. nov. 22. 13:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2009. nov. 22. 13:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Huh ha én lennék a párod helyében akkor engem tutira felizgatna hogy ha már vibrivel próbáltad előttem:-)
2009. nov. 22. 13:44
 9/12 A kérdező kommentje:
:)) Köszönöm, én is ezen gondolkozom. :)
2009. nov. 22. 13:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Huhh sztem kicsit felfújják ezt a dolgot. Én a volt barátommal egy házibulin próbáltam ki (kissé illuminált állapotban...), és nagyon jó volt. Persze volt előtte fürdés, de semmi ilyen, hogy beöntés. Utána csináltuk józanul is, és tényleg jó volt:D Az én véleményem az, hogy kell egy bizonyos kötődés legyen köztetek. Tehát pl. mostani barátommal eszembe sem jutna kipróbálni (másfél hónap után). A másik kérdésedre válaszolva, szerintem mindenképpen mondd el neki, h csináltad vibrivel, az a pasik 99 %-át nagyon beindítaná! Jó szúrakozást!:)
2009. nov. 22. 15:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!