Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nős, családos férfiak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős, családos férfiak miért lépnek félre? Miért csalják meg a párjukat? És miért nem hagyják el a feleségüket, miért mellette csinálják?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 22:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%

"Mert sajnos mi nők hajlamosak vagyunk elkényeztetni a párunkat."

Ezt a nagyképű feminista választ apám :DDDDDDDDDDDD

Az ilyen nőket kivégezném.

2009. dec. 22. 21:10
 12/14 anonim válasza:

Általában az újdonság miatt, amit a nők is kedvelnek, azért gondoljatok abba is bele, hogyha tökéletes egy házasság(ami eleve lehetetlen, de tegyük fel, hogy közelít hozzá), akkor is 1 valakivel akár évtizedek óta, lehet, hogy szereted, de ott motoszkál benned a változásra való igény, lehet dobálni fognak, de megpróbálom egyszerűen felvázolni:imádom a csoki fagyit,alap, hogy mindig kérek, ha fagyizok, de mellé mást is, viszont ami nem csoki ízű, az mindig más. Vagy ugyanilyen, ha pl. gimi mellett jár zenesuliba, a gimi adja meg az esélyt a továbbtanulásra, de a zenesuliba kapcsolódik ki, lehet kicsit leegyszerűsítve írtam le, de szerintem általában ez van, aztán még ezer oka lehet, ez is igaz. Egyébként sose csaltam meg a párom, de biztos vannak olyanok is, akik szintén nem, de vágynak rá, az más kérdés, hogy melyik a jobb, elnyomni vagy megélni, mindkettőnek vannak hátrányai is előnyei, gondolok itt arra, hogy jó eséllyel vele fogod leélni az életed és örök tüske benne, ha meg nem vele, akkor a követekzőre is "ráunhatsz", viszont ha nem éled ki magad akkor meg magadra vess, egyszer élünk, de azért igyekezzünk a lehető legokosabban!:)

Amúgy nőnemű vagyok.

2009. dec. 22. 21:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Jó nagy hülyeség az állitás!!! A nök ugyan ilyenek, tapasztalat!!! Ugy dugott félre a drága nejem hogy már 5éve házasok voltunk és a kisfiunkkal én voltam otthon. 33/f
2009. dec. 22. 23:18
 14/14 anonim válasza:
Mert a pasik megunják, ha minden szokványos, megszokott és bizonyítani és érezni akarják, hogy még kellenek másnak is. És mivel ők általában ketté tudják választani a szexet, meg az érzelmeket, nem számít nekik ez olyan nagy dolognak. Olvassátok el a "Miért a rossz lányokat veszik el a férfiak" című könyvet, sok dolgot leír, hogy hol is toljuk el mi nők, de nagyon.
2009. dec. 23. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!