Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős, családos férfiak miért lépnek félre? Miért csalják meg a párjukat? És miért nem hagyják el a feleségüket, miért mellette csinálják?
"Mert sajnos mi nők hajlamosak vagyunk elkényeztetni a párunkat."
Ezt a nagyképű feminista választ apám :DDDDDDDDDDDD
Az ilyen nőket kivégezném.
Általában az újdonság miatt, amit a nők is kedvelnek, azért gondoljatok abba is bele, hogyha tökéletes egy házasság(ami eleve lehetetlen, de tegyük fel, hogy közelít hozzá), akkor is 1 valakivel akár évtizedek óta, lehet, hogy szereted, de ott motoszkál benned a változásra való igény, lehet dobálni fognak, de megpróbálom egyszerűen felvázolni:imádom a csoki fagyit,alap, hogy mindig kérek, ha fagyizok, de mellé mást is, viszont ami nem csoki ízű, az mindig más. Vagy ugyanilyen, ha pl. gimi mellett jár zenesuliba, a gimi adja meg az esélyt a továbbtanulásra, de a zenesuliba kapcsolódik ki, lehet kicsit leegyszerűsítve írtam le, de szerintem általában ez van, aztán még ezer oka lehet, ez is igaz. Egyébként sose csaltam meg a párom, de biztos vannak olyanok is, akik szintén nem, de vágynak rá, az más kérdés, hogy melyik a jobb, elnyomni vagy megélni, mindkettőnek vannak hátrányai is előnyei, gondolok itt arra, hogy jó eséllyel vele fogod leélni az életed és örök tüske benne, ha meg nem vele, akkor a követekzőre is "ráunhatsz", viszont ha nem éled ki magad akkor meg magadra vess, egyszer élünk, de azért igyekezzünk a lehető legokosabban!:)
Amúgy nőnemű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!