Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Ha a növéremet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Ha a növéremet zavarja a boldogságom?

Figyelt kérdés
az asszonyomat áthivta egy este és csak olyanokat mondot hogy milyen szemét vagyok és minek van velem és mindig csak szemét dolgokat mond rolam! agyatok tanácsot! köszi
2009. nov. 20. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Testi fenyítés.Alaposan.
2009. nov. 20. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Előszöris megtanulnék egy ici-picit helyesebben irni, ha eddig még nem tudtam megtanulni. Aztán meg elbeszélgetnék a nővéremmel, próbálok jóba lenni vele és aztán ha eléggé jóba vagyok már a nővéremmel akkro megkérdeznám, hogy miért zavarja a boldogságom, miért, mondott rossz dolgokat rólam...

Mert gondolom , hogy nem szeret a nővéred téged...

2009. nov. 20. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Miért bagy vele szemét? Legyél rendes vele és akkor majd ő is az lesz esetleg.
2009. nov. 20. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én anyámra is irigy a novére, mert van pasija és sajnálja mások boldogságát... Az o novére viszont saját magának koszonheti, hogy ott tart, ahol. Nem tudom mit kell csinálni az irigy emberekkel, de nagyon idegesítoek, és szerintem a legjobb oket ignorálni.
2009. nov. 20. 10:23
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Keress valakit aki jól megb**** a nővéredet is, és akkor nem fog irígykedni. Ha jól néz ki, akkor ajánlanám... mondjuk magamat ;)
2009. nov. 20. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Bővebben?
2009. nov. 20. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
"az asszonyomat áthivta", ez mekkora XD és nem a rövid i re gonddolok
2009. nov. 20. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha a fogaid is olyanok, mind a helyesírásod, akkor sztem a Mónika- vagy a Balázs-showban szívesen látnak, ott meg is beszélhetitek :D
2009. nov. 20. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!