Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamar lelankad az aktus során, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ha a barátnőmmel szexre kerül sor, mindig hamar lelankad. Óvszerrel védekezünk. Kb 20 perc előjáték után szoktunk "belevágni". Én mindig kényeztetem nyelvvel is, de ő nem szokott engem, néha végigsimít ott, és ennyi. De ettől függetlenül, mikor az aktusra kerül a sor, és felhelyezem az óvszert, akkor állni szokott,emg előtte is kemény a "cucc",ha hozzám dörgölőzik, de mikor beteszem és elkezdünk szexelni pár perc alatt lelankad. Ilyenkor a kedvem is elmegy az egésztől. Eddig durex performát használtunk,de az a baj, hogy nem érzek rajta keresztül semmit, semmit, ami szexuálisan ingerelne. Egyre jobban kezdek parázni emiatt. Ő az első komoly kapcsolatom,én 19 vagyok, korábban elég sok "segíts magadon" akcióm volt. Talán egy vékonyabb óvszer segítene? Amúgy csak a lány meztelen látványától is állva kéne maradnom hosszabb ideig? Picit összezavarodtam már... :(2009. nov. 20. 01:19
11/13 A kérdező kommentje:
Az arouser tényleg bevált. Köszi a tippet! ;)
2009. dec. 1. 00:23
13/13 anonim válasza:
Lehet hogy zavar az óvszer,de sztem ez inkább pszihés mint testi baj...Tudom könnyű azt mondani hogy próbálj kikapcsolni de ez nem igy megy...AMugy a para a stressz mégjobban előhozza...Próbálj ki vmi ultra vékony gumit.Nem kell amugy állva maradnod egy meztelen nőtől bár vannak akiknek ettől is áll nagyon.Sztem egy kis pozitiv élmény kell nektem meg sok türelem...Ha semmi nem segit akkor vmi vágyfokozot vess be de ne viagrát meg ilyeneket hanem inkább vmi növényi cuccot meg ér tágito dolgot(pl: napi két gerezd fokhagyma,zöld tea,ginseng)Ha ezzel se megy akkor királnydinnye kapszula mert ez vágyfokozo és tesztoszteron növelő amitől állni fog nagyon is:) Bár nem hinném hogy alacsony lenne a tesztoszteronod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!