Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamar lelankad az aktus során, ez mitől lehet?
Sajnos szinte biztos vagyok benne,hogy ez az óvszer átka....más védekezést kell kitalálnotok...(megszakításos,tabletta,esemény utáni tabletta..stb.stb)
A másik kérdésedre válaszolva....ne legyél összezavarodva.....egy lány meztelen látványától még egyáltalán nem kell hosszabb ideig "állva" maradnod.
Úgy,hogy no para....semmi probléma veled.
A páromnak is volt ilyen gondja,sok féle óvszert kipróbáltunk,nekünk a durex arouser vált be. Azóta minden oké,ő is arra panaszkodott,hogy nem sokat érzett óvszerben,de ezzel nincs gondja.
A másik,hogy a megszakítás és az esemény utáni NEM védekezés!!! A megszakításssal simán teherbe lehet esni az előváladék miatt (is),az esemény utáni pedig egy lórugás a csajnak és évente max. 2-szer szedheti. A fogamzásgátlót nő létemre nem ajánlom,mert sokat árthat vele magának a lány,de persze ezt minden nőnek magának kell eldöntenie,én mégis azt javaslom próbákozzatok másik óvszer típussal.
Előttem szólókkal egyetértek, de hozzátenném, hogy a barátnőd is kicsit lehetne aktívabb, sokkal jobban fel kellene izgatnia téged, nem csak várni, hogy te csinálj mindent. Sajna béna a csajod, ennyi.
22/F
Próbáld kicsit edzeni a bré azzal hogy kitolod a maszturbálás idejét, amikor elmennél leállsz kicsit...
ja és múlt hónapban a Durex oldalán olvastam olyan gumiról amit a belső oldalán kezeltek ilyen férfiorgazmust késleltető szrrel, nézz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!