Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit ehet egy 47 éves pasi egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ehet egy 47 éves pasi egy 21 éves lányon, és fordítva?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, de egy 47 éves palival van együtt. Miért???

23/F

2009. nov. 20. 00:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Nézd ha szereti szeresse akkor nem érdekled!

Ha meg nem szereti el fogja hagyni!

Ha meg nem szereti és vele marad akkor csak a pénzért van vele és ha csak ez számít neki gondolkozz el rajta kell neked ilyen nő?

2009. nov. 20. 16:24
 12/13 A kérdező kommentje:

Már próbálkoztam nála, kedvesen elhárított...

Á, az kizárt, hogy én várjak rá. Szerintem szereti... De nagyon fogom sajnálni, mikor évek múlva rájön, mekkora hülyeséget csinált.

2009. nov. 20. 16:32
 13/13 anonim ***** válasza:

évek múlva, mire rájön, addigra ő neked már történelem lesz. mással leszel boldog, és tényleg gondolkozz el rajta, h kell-e neked ilyen lány, mert elég valószínű, h neki leginkább a pénz számít

próbálj meg tovább lépni (ismerkedj más lányokkal vagy kösd le magad vmivel, pl. sportolj vagy olvass sokat), amíg nem késő (úgy értem, amíg nem szeretsz belé), sok hal úszik még a tengerben... :)

24L

2009. nov. 20. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!