Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ehet egy 47 éves pasi egy 21 éves lányon, és fordítva?
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, de egy 47 éves palival van együtt. Miért???
23/F
Hát az első értelmű kérdésre a válasz evidens. A fordítvára fogalmama sincs, talán sárm, tapasztalat, pénz(!) vagy kitduja... A nőket sosem fogja megérteni senki...
A 47 eves faszi helyében, valld be, Te sem bánkódnál : )
Persze, hogy nem bánkódnék, főleg ilyen csaj miatt. :)
De mikor megtudtam ezt, ráadásul tudom, ki a pali, majdnem dobtam egy hátast.
Én nem tudom, meg nem is bírom megítélni, sármos-e, valszeg az, lehet a nők szerint, meg az biztos, hogy tapasztalt, meg azért van ott lé is. Na de ennyi idősen tud még mit kezdeni egy 21 éves csajjal?
Én 54 éves vagyok,és még gazdag sem vagyok... van egy 28 éves barátnőm...:)...akinek ráadásul van egy 30 éves élettársa is...:)
Soha életében nem volt ennyire szerelmes,nem kapott ennyi odafigyelést, és életében nem élt át olyan fergeteges orgazmusokat amiket velem..(saját elmondása alapján)...
Fogalmam sincs,hogy ez mitől lehet??:)....lehet,hogy aberrált??..:):):)
szerintem minden lány életében van egy olyan időszak, amikor az idősebb pasikért van oda vagy legalább egyszer találkozik egy ilyennel. nekem is volt, pedig nincs apakomplexusom :)
rengeteg előnye van annak, ha idősebb hapsit választunk, pl. az ágyban ugyan "rövidebb távokat fut", viszont ezek a "futamok" minőségibbek, mivel nem kell neki elmagyarázni, h hogyan kell egy nőt a csúcsra juttatni és még fiatal testünket is megbecsüli és érzelmileg stabil. aztán a haverjai nélkül is lehet vele mászkálni és valóban biztos anyagi háttérrel rendelkezik valamint mindig fiatalabb lesz nála! :)
kb ennyi előnyük van a középkorú hapsiknak. ezek nagyon fontos dolgok a lányok számára.
nem látok bele a kiszemelted fejébe, de valószínűleg ezért gondolja úgy, h ha hosszútávra tervez, akkor a másikkal jobban jár.
ne haragudj, nem bántani akarlak, nem azért írtam le ezeket.
azt javaslom beszélj a lánnyal.
sok sikert!
24lL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!