Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy dobhatnám fel a kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dobhatnám fel a kapcsolatunkat az ágyban?

Figyelt kérdés

Ritkán tudunk kettesben lenni a párommal és szeretném azt a kis időt is tartalmasan és fantázia dúsan eltölteni :)

érdekelne pár hasznos és érdekes tanács ilyen téren amit bevethetnék az ágyban és megőrülnek tőle a pasik :p :) közös programok előtte, helyszínek, nyalánkságok Technikák! :) bármi ami változatossá teszi.

2009. nov. 20. 00:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Sajna nem qrhatunk helyetted. Ezeket érezni kell. Ezek úgy maguktól jönnek. De ha neked nem, akkor hiba van a boot sectorban.
2009. nov. 20. 04:40
 2/12 A kérdező kommentje:
A boot szektorban nincs baj, szeretek vele úgy együtt lenni csak érdekelt hogy ki mit tapasztalt és csinált eddig ami tetszett neki:) hátha nekünk is bejön
2009. nov. 20. 10:20
 3/12 anonim válasza:

Indítsd be a fantáziád. Biztos van olyan dolog ami érdekel, vagy tudod hogy a párodat is izgatná.

Szerepjáték, együtt tusolás-fürdés és egymást beszappanozzátok:D, vagy ha romantikusan akarod, akkor pár gyertya az asztalra és a különböző igató pontokat csókolgatni mint pl. fülcimpa,nyak kulcscsont,mellkas,mell és a többi...

Az én páromnak pl. borzasztóan bejön ha a nyelvem hegyével a száját megnyalom.

Vagy vegyél comfixes harisnyát és tutira megvan az esti program.:)

Ha a párod szereti az ilyet.

Sok sikert!:)

2009. nov. 22. 18:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Én ajánlanám, hogy ne csak az ágyat használd helyszínnek. Mozduljatok ki egy kicsit a természetbe. Néha még az autó is megteszi. Mi például sokszor látogatunk el erdei ,tóparti kilátókba, vadlesekre. Volt már sokszor hogy télvíz idején elmentünk egy termál vizes gyógyfürdőbe ahol volt estig fürdési lehetőség. Azokat nagyon kedvelem ahol a zárt részből át lehet menni a nyitott részre. Ilyenkor sötétben olyan sejtelmes a kevés világítással rendelkező medence amikor száll fel a pára a víztükörről. Nagyon romantikus és szinte adja magát egy kis etyem-petyem...
2009. nov. 22. 19:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi a kedvesemmel színészkedni szoktunk. pl.: valamilyen meghallgatás, edzőtermi jelenet ami szeretkezésbe fajul. Írtó izgató!! :)
2009. nov. 22. 19:16
 6/12 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak. Ez mindig is érdekelt, hogy ez hogy is megy, nem jösz zavarba attól, hogy színészkedsz? nem válhat nevetségessé a helyzet? vagy minden csak hozzáállás kérdése és csak attól függ hogy mennyire veszed komolyan? És ha túl komolyan veszed akkor nem rontja el a hangulatot? Én csak ezért nem merem bevállalni a szerepjátékot mert lehet hogy elnevetném magam :) vagy ez is lehet része?

Előre is köszi a választ :*

2009. nov. 22. 20:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez érdekes ,ha ritkán vagytok együtt akkor ágyba v máshol de a szenvedély kellene h irányitson .

Azt hittem már több éve házas vayg azért kérdezed.

2009. nov. 22. 23:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Még csak 19 évesek vagyunk, a félreértés elkerülése végett nem unjuk a szexet, de ettől függetlenül kíváncsi vagyok :) és ezért kérdeztem, mert még nincs annyi tapasztalatom. A cél hogy érdekesebbé tegyem magam és kedveskedjek neki új dolgokkal, mert a férfiaknak kell a változatosság.
2009. nov. 23. 00:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Most jön a mikulás egy kis mini mikulás kosztüm v bármi más vagy Egy nagyon szexi "qrvás" fehérnemű,v tejszinhab,pezsgő és egyéb finomságok egymásra kenése stb

lightos kikötözés ,gyertya -szép zene ...

2009. nov. 23. 00:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Én beszéltetni szoktam a fütyi lyukat !

Megfogom 2 kézzel a farkincát és a hüvelyk ujjammal mozgatom , mintha egy száj lenne aztán mondok közben valami vicceset. Ezen nagyon jókat szoktunk nevetni. Mostanság már a puncit is rá tudtam venni, hogy válaszoljon. Én mondjuk kifejezetten szeretek magamból "hülyét" csinálni a párom előtt. Nekem nem gond a színészkedés. A párom nagyon jól tudja, hogy ez csak is kizárólag neki szól. Hatalmas nevetésekkel szokta díjazni a tettemet. Persze a "fizetés" is ennek megfelelő. A legjobban a hülye Győzikét szereti hallani tőlem, úgyhogy egy kis roma tájszólást mindig bedobok... Ja, meg a múltkor egyszemélyes punci nedvesedő versenyt tartottunk.... Én voltam a televíziós tudósító....

Most azt tervezzük, hogy veszünk egy pár ezer forintos minikamerát és azt a farkam tövére rakjuk. Megnézzük, hogy mit lát a farok akció közben. De szerintem a későbbiekben lesz még ebből kifelé néző punciba rakott kamera is. Az meg majd azt közvetíti, ahogy jár a farok vége a punciban. Csak még azt kell kitalálni, hogy miként lehet ezt biztonságosan felhelyezni , nehogy bent maradjon. Műszaki ember vagyok, majd kitalálom.

2009. nov. 23. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!