Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dobhatnám fel a kapcsolatunkat az ágyban?
Ritkán tudunk kettesben lenni a párommal és szeretném azt a kis időt is tartalmasan és fantázia dúsan eltölteni :)
érdekelne pár hasznos és érdekes tanács ilyen téren amit bevethetnék az ágyban és megőrülnek tőle a pasik :p :) közös programok előtte, helyszínek, nyalánkságok Technikák! :) bármi ami változatossá teszi.
Indítsd be a fantáziád. Biztos van olyan dolog ami érdekel, vagy tudod hogy a párodat is izgatná.
Szerepjáték, együtt tusolás-fürdés és egymást beszappanozzátok:D, vagy ha romantikusan akarod, akkor pár gyertya az asztalra és a különböző igató pontokat csókolgatni mint pl. fülcimpa,nyak kulcscsont,mellkas,mell és a többi...
Az én páromnak pl. borzasztóan bejön ha a nyelvem hegyével a száját megnyalom.
Vagy vegyél comfixes harisnyát és tutira megvan az esti program.:)
Ha a párod szereti az ilyet.
Sok sikert!:)
utolsó válaszolónak. Ez mindig is érdekelt, hogy ez hogy is megy, nem jösz zavarba attól, hogy színészkedsz? nem válhat nevetségessé a helyzet? vagy minden csak hozzáállás kérdése és csak attól függ hogy mennyire veszed komolyan? És ha túl komolyan veszed akkor nem rontja el a hangulatot? Én csak ezért nem merem bevállalni a szerepjátékot mert lehet hogy elnevetném magam :) vagy ez is lehet része?
Előre is köszi a választ :*
Ez érdekes ,ha ritkán vagytok együtt akkor ágyba v máshol de a szenvedély kellene h irányitson .
Azt hittem már több éve házas vayg azért kérdezed.
Most jön a mikulás egy kis mini mikulás kosztüm v bármi más vagy Egy nagyon szexi "qrvás" fehérnemű,v tejszinhab,pezsgő és egyéb finomságok egymásra kenése stb
lightos kikötözés ,gyertya -szép zene ...
Én beszéltetni szoktam a fütyi lyukat !
Megfogom 2 kézzel a farkincát és a hüvelyk ujjammal mozgatom , mintha egy száj lenne aztán mondok közben valami vicceset. Ezen nagyon jókat szoktunk nevetni. Mostanság már a puncit is rá tudtam venni, hogy válaszoljon. Én mondjuk kifejezetten szeretek magamból "hülyét" csinálni a párom előtt. Nekem nem gond a színészkedés. A párom nagyon jól tudja, hogy ez csak is kizárólag neki szól. Hatalmas nevetésekkel szokta díjazni a tettemet. Persze a "fizetés" is ennek megfelelő. A legjobban a hülye Győzikét szereti hallani tőlem, úgyhogy egy kis roma tájszólást mindig bedobok... Ja, meg a múltkor egyszemélyes punci nedvesedő versenyt tartottunk.... Én voltam a televíziós tudósító....
Most azt tervezzük, hogy veszünk egy pár ezer forintos minikamerát és azt a farkam tövére rakjuk. Megnézzük, hogy mit lát a farok akció közben. De szerintem a későbbiekben lesz még ebből kifelé néző punciba rakott kamera is. Az meg majd azt közvetíti, ahogy jár a farok vége a punciban. Csak még azt kell kitalálni, hogy miként lehet ezt biztonságosan felhelyezni , nehogy bent maradjon. Műszaki ember vagyok, majd kitalálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!