Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lesz kurva annyi gyönyör...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz kurva annyi gyönyörű lány?

Figyelt kérdés
A csúnyákat még elviselem, de olyan rossz látni, hogy gyönyörú arca van, szép teste, és jó nagy kurva.
2008. júl. 10. 19:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%
igaz, sok lány lesz akarata ellenére kurva, és tényleg droggal tartják őket fogva és elveszik az irataikat és stb. ez a szörnyű része. de a kérdés szerintem a "cicababákról" szól, akik nem igazi kurvák, csak úgy viselkednek és csak a pénz számít nekik mindenhol, és pl szórakozóhelyeken is a pénzes pasikhoz mennek oda.
2008. júl. 11. 14:14
 12/22 anonim ***** válasza:
21%
Hát mert ennél könnyebben nem lehet pénzt keresni! Mindennap többször megdugják, és még élvezi is! Én fiu vagyok, de ha lány lennék, bazi nagy kurva lennék amennyire szeretek dugni!!!
2008. júl. 12. 14:47
 13/22 anonim ***** válasza:
3%
Ja, az elő válaszadó vagyok: kit érdekel egy rusnya nőci? Persze hogy a szép lányok mennek qrvának!!!!
2008. júl. 12. 14:48
 14/22 anonim ***** válasza:
25%
Kurv*k általában azért vannak mert nagy az igényük(ruhák) és ezt a szülők vagy ő maguk nem tudják finanszítozni.
2010. jún. 24. 23:17
 15/22 anonim ***** válasza:
Szia nálunk van ojan 500ft ért bármitt csináll nem a legcsúnyább egy zacskoval elmegy:)
2010. dec. 15. 18:48
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem kapnak apucitól pénzt,

Ezért várják a fiucskáktól a pénzt,

És ezért adnak pic*át cserébe.

2010. dec. 19. 20:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha nő lennék, jó nagy kurv@ lennék! :D Kellemes a hasznossal! A kettő ritkán jön össze, kellemes(jól néz ki), de hasznos is(tel van lével). Lenne egy hasznos férj és mellette kellemesen rib@nc lennék!
2011. júl. 1. 15:01
 18/22 anonim ***** válasza:
mert imádnak dugni (én is)
2012. jan. 19. 18:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Több jó nőm volt de egyszer volt egy igazán príma bigém.

Elsőre trippert, rühöt és lapost kaptam tőle. Ezt még megemésztettem... Állandóan le akartak verni, pedig 190 cm vagyok. Átlagos eset: kijövök a trafikból, Ő kint megvárt, nézte a kirakatot, hát egy pasi már oltogatja. - Ki volt ez- kérdeztem, miután elhessegettem a palit, de nem ismerte.

A válasz ebből adódik, a jó nő mindenkinek kell és mindent megtesznek érte, hogy megszerezzék...

Végül abbamaradt, pedig én imádtam és Ő is kedvelt engem...

2012. szept. 4. 22:38
 20/22 anonim válasza:
34%

Hölyék vagytok ti, ennyi butaságot.

Én profi vagyok, és szép-. Hát munka az, pénzért, mi másért, mit gondoltok?

2012. szept. 8. 02:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!