Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lesz kurva annyi gyönyör...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz kurva annyi gyönyörű lány?

Figyelt kérdés
A csúnyákat még elviselem, de olyan rossz látni, hogy gyönyörú arca van, szép teste, és jó nagy kurva.
2008. júl. 10. 19:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
58%
Azért mert túl szépek...Ezért a túl szép nök mind kurvák 95százalékban.Kurvák igy van pénzük mert a pasik pénzelik.amugy az ilyen nöknek csak a pénz kell azt hiszik pénzel megvehetnek mindent!
2008. júl. 10. 19:41
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Azt hiszik nagyobbak lesznek ettől,pedig elég elszomorító.
2008. júl. 10. 19:42
 3/22 A kérdező kommentje:
De én gondolok pl. azokra akiknek van pénzük! És talán még ingyen is odaadják magukat másnak!
2008. júl. 10. 19:51
 4/22 anonim ***** válasza:
78%

VÁrj csak, a kurváknak több fajtája is van...

Egy, ami az út szélén áll, ott kevesebb van szép, ahogy láttam a buszból.

Aztán van, akik irtó szépek, és tényleg elitkurvák.

A kurváknak általában van egy futtatójuk.

Ezektől külön van egy nőcsoport, akiket csak lekurváznak, mert a szépségükért cserébe elvárnak mindent a pasiktól.

Szerintem...

2008. júl. 10. 19:53
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a kérdező a 3. csoportodra gondolt, akik csak simán gyönyörűek de szórakozóhyeeken hagyják hogy minden pénzes pasi azt csináljon amit akar. nem? Nekem van egy pár ilyen ismerősöm, és ők csak szépek, de nem gazdagok...és ezt használják ki:/
2008. júl. 10. 19:59
 6/22 A kérdező kommentje:
Igen, azokra a nőkre gondoltam. De miért csinálják? Lehetne sztem rendes pasijuk, boldogok lehetnének. Jó nekük, ha mindenki kurvának nézi?
2008. júl. 10. 20:02
 7/22 anonim válasza:
80%
Már az iskolában is szép lány volt, mindenki őt sztárolta, ő volt a nagymenő, hát nem is tanult, minek is, a nagymenők nem tanulnak. Buli az egész élet. Szar jegyek, nuku továbbtanulás. Hát most mit kezdjen magával? Kukás már csak nem lesz.Elmegy inkább táncolni, ha oylan szép , biztos sok pénzt fog a testével keresni....És észre sem veszi, hogy baszta el az életét.
2008. júl. 10. 20:18
 8/22 anonim ***** válasza:
73%
Ezeket ribancnak hívják szerintem! A kurva az KP-ért csinálja!
2008. júl. 10. 21:09
 9/22 anonim ***** válasza:
62%
Azért mert itt jön ki a nők valódi énje: ha körbezsongják őket akkor hagyja is hülyíteni magát! Meg amelyik ehhez szokott a kezdetektől az már el sem tudja magát képzelni másnak mint egy rohadt kis cafkának. Aki meg az ilyet komolyan tudja venni és nem csak egy kósza dugásra kell az meg meg is érdemli!
2008. júl. 10. 23:24
 10/22 anonim ***** válasza:
81%

Ja persze csak szidjuk őket,de van arról fogalmatok mennyi lányt visznek el szórakozóhelyekről a stricik kurvának?Nem olyan egyszerű tőlük megszökni.Agyba-főbe verik őket,elveszik a papírjaikat,rosszabb esetben külföldön végzik.Aki az út szélén áll azt is folyton figyelik,ha v.melyik önszántából van kint az is szerelmes a stricijébe ha meg abba akarja hagyni a rendőrség úgy bújtatja.A szórakozóhelyeken annyi az új drog,hogy észre nem veszed ha beleteszik a poharadba,onnan kezdve azt tesznek veled amit akarnak,még a drogokra is rászokik és kitől fogja kapni ha kell neki?A stricitől.Miért?Mert dolgozik neki.

A luxuskurvák azok tényleg gyönyörűek és okosak,diplomásak sokat keresnek akár egy éjszakával,akár egy kisebb nyaralással ők ha van hozzá gusztusuk jól járnak.

/1 rendőrfeleség/

2008. júl. 11. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!