Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor jön ki sok sperma a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön ki sok sperma a péniszemböl?

Figyelt kérdés
2008. júl. 10. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
hát amikor elélvezel.........
2008. júl. 10. 16:19
 2/8 anonim válasza:
68%
Mikor el élvezel...
2008. júl. 10. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Minden második nap este 10 és 11 közöt, ünnepnapokon, valamint a vasárnapi mise előtti nap, vagyis szombaton. Karácsonykor nem, mert az a tiszta szeretet ünnepe, és nem a mocskos szexuális vonzalomé. Meg persze maszturbáláskor vagy aktív együttlétkor nyílvan az orgazmus kísérőjeként. De átlapozhatnál még pár bioszkönyvet, mert ezek után merem feltételezni, hogy van még némi hiányosságod e és más téren is.
2008. júl. 10. 16:24
 4/8 anonim válasza:
86%

szerintem nem a spermán van a hangsúly, hanem azon, hogy "sok" sperma.

Szerintem arra gondol, hogy amikor nem pár csepp jön ki, hanem egy kisebb mennyiség. :) ...hát nekem akkor jön jóval több sperma ki, amikor jó sokáig vagyok felizgulva. Minél tovább, annál több. De ha "csak" maszturbálok, azt is el szoktam húzni félóráig-óráig, és akkor jön rendesen :)

2009. márc. 10. 02:20
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Ha sok spermát akarsz, akkor 1 hónapon át napi 12-16 alkalommal verd ki, egy hónap után pihenj 3-4 napot és utána garantálom neked, hogy irdatlan mennyiségű spermát fogsz kispriccelni. Ennek oka egyszerű: Minél többszőr élvezel el naponta, annál több sperméd fog termelődni. a szervezeted egy idő után beáll a nagy mennyiségű sperma termelésére és ha pár napig nem élvezel el, ez felgyülemlik és egyszerre nagy adag fog távozni.

Jelzem, egészségügyileg is ajánlott legalább napi egyszer elélvezni.

2009. júl. 24. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
ha alaposan kicumizzák a farkadból :)
2010. jan. 2. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha jól kivered.
2010. febr. 28. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
5 ös napi 12 -16 alkalommal??? Te felfogtad mit írsz vagy vagy csak egy nő vagy . Ez azt jelentené hogy minden órában kiveri bárhol is van és bármit csinál . De ez egy hülyeség ,fel sem állna ilyen gyakran és fél óráig kéne verni vagyis az egész napodat ez a cselekmény töltené ki!
2015. dec. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!