Nekem még nem jött sperma maszturbációnál a péniszemből. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
2008. jan. 9. 15:36
1/6 anonim válasza:
E`n még ilyenröl nem hallottam.Hány éves vagy???
2/6 anonim válasza:
Egyrészt... ha nincs orgazmusod, csak kellemes vele babrálni, akkor érthető. Ha orgazmusod is van, akkor úgy nevezik, hogy injakuláció (vagyis az ejakulátum
nélküli orgazmus) ami a nemileg éretlen kisfiúknál figyelhető meg a 3. életévtől.
Ez esetben még nem termeli a tested azokat amiből az ejakulátum áll.
Miből áll az ejakulátum?
Ebből a legcsekélyebb rész a spermiumok (3-5%), a mellékhere váladéka (5-10%), 20-30% dülmirigy (Prosztata), és legnagyobb rész (60%) az ondóhólyag váladéka.
3/6 anonim válasza:
12-14 éves kor körül jelenik meg a sperma orgazmuskor. Ha még e kor előtt-vagy alatt álsz, akkor semmi gond, majd megjelenik:-)
4/6 anonim válasza:
hát sztem marha béna vagy! Verd ki egyszer rendesen neki,oszt jó van
5/6 anonim válasza:
Én 12 vok és még nem jött sperma belőle !!!
6/6 anonim válasza:
12 évesen még nem vagy kifejlodve a nemi szerveknél! Még várnod kell legalább két évet! 14 évesen már biztos, hogy spermat is fognak termelni a hereid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!