Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én meg kivertem, jóvót. kivertem megin, megin jóvót. szal ja.
2009. nov. 18. 22:27
Én még 13 éves korom előtt rájöttem, hogyan jó nekem, mondjuk nem reklámoztam. De csináltam, bár eleinte még nem tudtam mit csinálok, csak, hogy jó.
2009. nov. 18. 22:29
Nincs jó válasz. Egyrészt később jól is jöhet neki, hogy legalább azt az egy idegpályát betanítja, másrészt lehet hátrányos, hogy épp csiklóra szorítkozik. Viszont joga van hozzá...
2009. nov. 18. 23:57
Amúgymeg hogy lehet azt hallani ajtón keresztül?
Kamu kérdés?
Meg miaz hogy zavar? Miközöd hozzá? Ő se szabja meg hogy te mit csinálj szerintem.
2009. nov. 19. 03:02
Inkább a húgod simogassa a saját punciját, minthogy felelőtlenül lefeküdjön egy, esetleg több fiúval!!! A maszturbálás teljesen természetes dolog, már kis kortól!
2009. nov. 19. 08:11
Legközelebb a telefont vegyed már elő előbb, aztán pendíteni egy konkrét videt rapid linkkel nekünk.
2009. nov. 19. 09:04
Jó hogy nem zavartad meg. Semmi közöd hozzá, teljesen normális dolgot csinál. Te sose szoktál? Tudsz élvezni egyáltalán? Ha nem, akkor kérd meg a húgod, majd segít. Lesz egy pasid, és örömet akar majd neked szerezni,és azt se tudod majd hogy az mi és hogy kezdjetek hozzá.
2009. nov. 19. 10:54
Tök édes lehet a lány. Na ha megmondanád a nevét, rávenném, hogy camon mutassa. ;)
2009. nov. 19. 11:13
Meglátszik, hogy sok éretlen tini jár és válaszolgat okosakat. (camozni, fotózni) Értelmes felnőtt ember nem tenné. S, hogy a kérdésre feleljek. A mai gyerekek/tinik nem tudnak mit kezdeni magukkal. Én még 14 évesen is fociztam. De 14-15 éves korom lehetett mikor belevágtam.
28/F
2009. nov. 19. 11:20
Szia!
A maszti már egész fiatal korban úgy 2-3 éves korban elkezdődik,de még nem tudatos és csak a jó érzés kedvéért.Amikor már érettebb valaki,akkor már tudatosan csinálja!És ez miért baj?Szerintem az élet velejárója,hogy jólérezzük magunkat!Ne irigykedj a húgodra,vegyél füldugót!:)))Vagy próbáld ki te is,csak nehogy függő legyél!:)))
2009. nov. 19. 12:49