Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13évesen maszturbál?
Figyelt kérdés
Kedves olvasók!Ma hazajöttem iskolából és hallottam hogy a húgom maszturbál,nem akartam megzavarni de engem zavar!:S 13évesen természetes dolog,én sose csináltam ilyent2009. nov. 18. 21:20
1/24 anonim válasza:
igen teljesen természetes.sőt már 12 évesen is elkezd próbálkozni a mai világban.
2/24 kolosszus22 válasza:
Igen, természetes! Inkább az a nem természetes, hogy te sosem csináltad! Ami azt illeti én 11 évesen kezdtem.
22/F
3/24 A kérdező kommentje:
oké:) akkor nem értettétek a kérdést:) LÁNY
2009. nov. 18. 21:24
4/24 anonim válasza:
És legalább cam előtt? Mert akkor megmondhatnád a nevét, és myvipen írok neki valami édeset. ;)
5/24 anonim válasza:
és ha lány akkor mi van? nem maszturbálhat?
természetes.
6/24 anonim válasza:
Teljesen normális. Az egy kicsit furcsa, hogy te nem csináltad ennyi idősen. Persze, mindenki máskor kap rá.
Én tizenkét évesen kezdtem. És lány vagyok.
7/24 anonim válasza:
mindenki aztfogja mondani h normális, bár sztem nem az. de nem vitatkozom.
8/24 anonim válasza:
Szerintem nem természetes!!!én 12 éves koromban babáztam!!!L/25 :):):)
9/24 anonim válasza:
Te meg hallgatózol? Na az nem természetes. Szerintem veled nem stimmel valami. oké hogy én is hallom amikor hugomék hétvégén öhöm de ők annyira hangosan hogy szerintem még a szomszédok is hallják.
10/24 anonim válasza:
en 10 eves voltam amikor rajottem h a csiklom izgatasa nagyon jol esik.es amikor ateltem az elso orgazmus.11evesen persze nem tudtam h mit jelent az,azota csinalom. 18 L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!