Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, h egy nőben az átlagosnál kicsit több férfi hormon termelődik (bajuszka, szakállka stb). De ez meggátolja őt a teherbe esésben? Azok a nők, akikben vmivel több a tesztoszteron, azoknak nehezebb teherbe esni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 20:45
1/4 anonim válasza:
háth szerintem nincs összefüggés de nem akarok hülyeséget mondani szal majd nállam biztosabb választ is kapsz tuti..
3/4 anonim válasza:
Nem gátolja a teherbeesést. Csak nem tudja kihordani a babát. Nálam legalábbis ez a helyzet. 3. babámat veszitettem el a 9. - 10. hét között, amikor rájöttek, hogy azért mert több a férfi hormonom a kelleténél. Most hormonkezelésre járok és reménykedem, hogy a következő terhességet már be is tudom fejezni.
Egyébként nem vagyok szőrösebb az átlagnál. Egy komoly hormonvizsgálat által derült ki, hogy ez a helyzet.
Ha gyanakodsz, akkor menj és csináltass egy teljes kivizsgálást még a terhesség előtt.
4/4 anonim válasza:
Én bajszos szakállas csaj vagyok, de van már két gyerekem. Igaz akkor asszem még nem voltam ilyen szőrös mikor terhes lettem, most lehet hogy már nem jönne össze, nem tom, most nem próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!