Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol rontottam el? Túl korai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol rontottam el? Túl korai lett volna?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 35 éves anyuka vagyok. Van egy 12 éves kislányom. Kis huncut kislányka. Egyik este, nem is olyan régen, odajött hozzám és megkérdezte hogy ő valójában hogy is lett? Erre elkezdtem filózni azon, hogy miért kérdezhet ilyet. Gondoltam, hogy elmagyarázom neki a dolgokat, mert már ideje lenne őt felvilágosítani. El kezdtem neki mesélni, hogy van a pénisz és a punci StbStb. Többször is észrevettem rajta hogy mosolyog. Amikor befejeztem a felvilágosítást felnevetett és mondta, hogy "ez nagyon izgalmasan hangzik" és felrohant a szobájába. Kb 20 perc múlva észhezkaptam hogy "Úristen mire készülhet" és utánna mentem a szobába. Mivel szeret internetezni meg beszélgetni msn-en és pont nyitva volt egy beszélgető ablak és ott láttam így fél szemmel hogy oda van írva, hogy akkor hétvégén valamelyik délután kipróbáljuk. Ezt a lányomnak írták. Mit csináljak??? Lehet hogy készül valamire? Nem akarom, hogy túl korán kezdje ezt a fajta életet.

Köszönöm előre is:

Egy aggódó anyuka.

2008. júl. 9. 23:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%
A naplózott beszélgetések megnézése a legpraktikusabb bár nembiztos hogy el vannak mentve.Ez meg akkora marhaság h 12 éves ne netezzen.én 8évesen kezdtem el netezni azt kész.Miez nem 19.század h semmitse csináljon a gyerek mer 12 és nem 14.Mellesleg egy 12 éves gyerek már biztos tudja hogy mi hogy van szal nemkell megijedni.Biztos csak meg akart győződni.
2008. júl. 10. 11:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Tájékoztatlak benneteket, hogy nem ül egész nap a gép elött és nem msn-ezik egész álló nap. Egy héten 2 nap van neki megengedve akkor is csak 1-2 óra. A naplózott beszélgetésekhez meg semmi közöm. Azokat nem szeretném megnézni. Majd valahogy újra témába hozom a szexet ill. védekezést és akkor elmondok neki mindent. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2008. júl. 10. 11:55
 13/22 anonim ***** válasza:
13%
Te mekkora egy hülye felelőtlen anya vagy!Az én gyerekem ilyet nem csinálna!Tuti szexelni fog,és azért,mert a mai gyerekek SAJNOS ilyen korban kezdik el,az ilyen hülye szülők miatt mint TE!!Mi az ,h nem akarom megnézni?!Anya vagy?Aggódsz,mert ebből nem így tűnik!!Tessék megnézni,ha már ennyire felelőtlen voltál!!!!
2008. júl. 10. 15:05
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Én nem vagyok anya, s még csak 25 vagyok, de az előttem íróra semmiképp ne hallgass. Amikor én voltam 12, annyira nem bíztam már meg anyámban, hogy semmit nem mondtam el neki, inkább égettem magam az osztálytársaim előtt az olyan kérdésekkel, hogy "Mi az a herezacskó?". Hogy miért? Az olyan húzások miatt, amiket itt javasolnak. (Elolvasta a leveleimet, elrángatott nőgyógyászhoz, hogy szűz vagyok-e még, _és nem ment ki!_, és még sorolhatnám.) Szerintem klassz, hogy a lányod Hozzád fordul, s igen, a beszélgetés a jó megoldás. Nemhogy nem rontottál el semmit, hanem nagyon jól nevelted!
2008. júl. 10. 15:16
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
Igaza van az előttem szólónak. Ha anyukám engem is felvilágosított volna annak idején,annyi sok szívatást és égést kihagyhattam volna. Ha elbeszélgetsz vele meg egyszer, megerti sztem 12 eves fejjel is h mennyi kockázata van. Sok sikert, és írj majd, hogy mi történt!
2008. júl. 10. 19:48
 16/22 A kérdező kommentje:
Miért lennék hülye szülő? Csak azért, mert nem rohantam oda hozzá 1 évesen és kezdtem el papolni a szexről, hanem megvártam amig odajött hozzám és nem azzal küldtem el, hogy annyit mondtam volna: "Ehhez mé túl gyerek vagy. Majd visszatérünk rá 1-2 év múlva." Pontosan az ilyen beszédek miatt kezdik el a gyerekek 12-13 évesen a szexet, mert a hülye szülők nem világosítják fel akkor a kölköket, ha kérdezi. Ennyit erről
2008. júl. 10. 20:49
 17/22 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem 1 évesen hanem 10 évesen.
2008. júl. 10. 20:49
 18/22 anonim ***** válasza:
71%
én 7évesen kérdeztem rá, elmondtak mindent, és csak 18 évesen szeretkeztem először.. baromira nem ezen vana hangsúly... mindent mondj el neki őszintén és ne kutakodj utána, tényleg az gonosz dolog.. gondolom, bízik benned, ezt nem kéne tönkretenni... csak őszintén!!!
2008. júl. 10. 21:58
 19/22 anonim ***** válasza:
36%
én 12évesen már mindent tudtam a szexről, az osztálytársaimat is én világosítottam fel, apuéktól bármit kérdezhettem egy csomó felvilágosító könyvet elolvastam, és majdnem 22voltam amikor először szexeltem. Most 25vagyok és volt eddig 2pasi az életemben. Szóval szerintem ülj le vele, mond el neki, mi hogyan van, beszélj a veszélyekről, a védekezésről stb. Ne kelljen az osztálytársaihoz fordulnia tanácsért, mert ők 99%ban hülyeségeket mondanak
2008. júl. 12. 16:37
 20/22 anonim válasza:
Fiú vagyok 19 éves és már 6 éves koromban rájöttem a dolgokra, amikor animal planetet néztem, anyáméknak mondtam el, hogy ez szerintem embereknél is igy van, és ennyi.
2010. márc. 18. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!