Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelik ezt a lányok?
Figyelt kérdés
van egy barátnőm és metélt vagyok mit fog szólni hozzá ha megtudja?
szeretik a lányok a metéltet?
2009. nov. 18. 14:07
2/14 anonim válasza:
Diós vagy mákos metélt?
Viccet félretéve... mi értelme van a metélésnek? Mire jó az? Zsidó vagy?
3/14 anonim válasza:
nekem spec nemtetszik a metélt pénisz, de ettőlmég nemfogok egy pasit sem kidobni, mert metélt. majd hozzászokom.
6/14 anonim válasza:
itt jegyezném meg kedves többi kommentáló. nem feltétlen zsidó az akinek körül van metélve. a párom is metélt, lassan 3 éve vagyunk együtt és imádom. szerintem sokkal szebb mint a sima ráadásul sokkal tovább is bírja, simán kibírja addig míg én legalább kétszer elmegyek. ő nekem még a kapcsolat elején megmondta a és egyből felkeltette a kiváncsiságom, hogy milyen lehet. kellemesen csalódtam:)
7/14 anonim válasza:
szerintem ezzel semmi gond nincs, nyugi....ha szeret, akkor így is elfogad, és mint az előttem szóló írta, lehet h még a kíváncsisága is előtör. nem hiszem h ez gondot is okozhatna..és ha körül v metélve, akkor mi van?? szerintem semmi..nyugi sok sikert!! :)
8/14 anonim válasza:
metélés ha másra nmeis arra jo hogy anyuék este nem mennek be a fitymacsattogásra aS:fAS?DGas.dgaű
9/14 anonim válasza:
nekem a metélt sokkal jobban tetszik, a sima fura,..most van először ,,sima" pasim...furán érzem magam néha, nem tom mit csináljak lebénit ...:S :$
10/14 anonim válasza:
nekem a sima sokkal jobban tetszik, persze nem dobnám ki a barátomat, ha metélt lenne neki, de hát szerintem sokkal szebb a sima.
szerintem nem igen fogja érdekelni a barátnődet, számos előnye van a metélésnek.
és nem azért preferálom a sima péniszt, mert zsidózom, hanem mert az tetszik.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!