Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok megsértődnek, ha esetleg első randin a fiú még barátként kezelik őket?
hmm...attól függ, mit értesz a "baráti" kezelés alatt.
ha azt, h a lelki problémáidat kezded mesélni, meg tippeket kérsz csajozáshoz :S ...akk tényleg haver-kateróriában kötsz ki.
a nyomulás nem feltétlen az, h közlöd vele, h menjünk fel hozzám, akár le is pihenhetünk az ágyamba :D
hanem, h megdícséred a ruháját(v. ami tetszik), előreengeded, kinyitod neki az ajtót...ilyen kis apróságok.
az sztem nem baj, ha nem adsz neki rögtön nyelvescsókot :D
nekem volt ilyen randipartnerem, aki már 1. alkalommal folyton meg akart csókolni- és mivel félénk vok, és nem merek nemet mondani, 10 cigit szívtam el egymás után, h ne smároljon le XD
szal figyeld a csaj viselkedését, és ha úgy látod, nincs ellenére a dolog, akk "nyomulj", ha meg kis félénk, akk inkább a következő randik v.melyikén. :)
hát nézd csak:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__19146..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!