Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szilikonmelleket szeretnék,22...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilikonmelleket szeretnék,22 éves lány vagyok, szerintetek ostobaság lenne részemről megcsináltatni?

Figyelt kérdés
Ti mit tudtok róla? Értem ezalatt: kb. mennyibe kerül, bizonyos idő után ki kell e cserélni, mennyi ideig tart a műtét, milyen kockázatai vannak, meddig tart a felépülés utána, milyen vizsgálatok előzik meg, és ha majd később gyereket szeretnék, tudnám e tőle szoptatni?
2009. nov. 18. 13:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Én hacsak nem lennénenk baromira eldeformálódva vagy születési hibásak a melleim nem csináltatnék szilikont. Több oka is van: az első, hogy nagyon mű, ennél sokkal jobb ha kicsi de legalább természetes. Másik: egy jónevű orvosnál 500e felett van egy ilyen műtét. 7-10 év múlva ki kell cserélni a szilikont. Mi van ha akkor már nem tudom ezt megfizetni?? És gondolj bele...ha 10 évente újra kell cserélni akkor életedben hányszor leszel altatva e-miatt és mennyi pénzbe fog ez kerülni. Szoptatni tudsz tőle elvileg.Én nem csináltatnám meg.
2009. nov. 18. 13:22
 2/17 anonim ***** válasza:

ld. 1. válaszadó

2.

2009. nov. 18. 13:24
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Igen ostobaság.
2009. nov. 18. 13:27
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
bőven 500ezer ft felett van, mondjuk inkább 1 millió körülinek. és tényleg hiába jó az orvos, akkoris mű hatást kelt, és ez ma már nem olyan nagy divat, ezért is próbálkoznak mindenféle új módszert kitalálni, ami kicsit természetesebb mint a szilikon.
2009. nov. 18. 13:28
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Nagy butaság. Sőt nem is tervezem, hogy olyan párom legyen, aki plasticbaby. Természetellenesnek tartom.
2009. nov. 18. 13:38
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Valahol olvastam,hogy van egy olyan eljárás,ami során a fölösleges zsírt (fenék,comb,has környékéről) a nők mellébe teszik át (gondolom fecskendezik).A mell ettől természetes,a megoldás tartós (hisz a nagy mell a zsirtól nagy).Nagy-Britanniában és USA-ban már több,mint 10 éve használják (így le van tesztelve).Azt hiszem,Magyarországon épp most keresnek tesztalanyokat.
2009. nov. 18. 13:57
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
[link] 13:57-es voltam
2009. nov. 18. 13:59
 8/17 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ milyenek a melleid.Ha nagyon kicsik és lógnak,vagy deformáltak,biztos én is megműttetném.De ha pl nem kicsi hanem átlagos és nagyobbat akarsz,azt szerintem ne csináltasd meg.

Ha ilyen lenne én is megcsináltatnám [link]

2009. nov. 18. 14:00
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
én is tervezem h megcsináltatom. sajnos muszály, mert születési hiba, ahogy most kinéz. én sem pártolom a szilikont, de sajnos már választásom nincs. most sporolgatok rá, elfog tartané még sokáig sajnos :(
2009. nov. 18. 14:00
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket hallottam róla:

-Műtét után még a wc-t sem tudod lehúzni magad után, a hűtőt sem tudod kinyitni, mert ehhez mellizom szükséges, és fáj, valamint pihentetni kell

-Masszírozgatni kell, mert különben betokosodhat

2009. nov. 18. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!