Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor honnan fogom megtudni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor honnan fogom megtudni?

Figyelt kérdés

Az én kérdésem a következő lenne:

A lényeg az, hogy még régebben fogyókúráztam vagyis nem is ez a lényeg nah szóval és akkor mindig elmúlt a menzeszem:S..volt olyan hogy 1 hónapot kimaradt vagy késett....most már ennek 1 éve. Most családi okokból lefogytam pár kilót és félek hogy megint elfog maradni vagy késik..és most van egy barátom akivel szexuális életet élek és kérdésem az lenne hogy most honnan fogom emgtudni hogy terhes vagyok e vagy nem?:S

Védekezünk óvszerrel még nem szakadt ki soha de mégis bennem van az hogyha mégis az vagyok?:S gondolom azért ez a para mindenkibe benne van...szoval micsináljak hogy ne késsen és ne idegeskedjek?:S

bocsánatot kérek hogyha értelmetlen egy kicsit de remélem hogy megértitek

köszönöm előre is egy 17/L

2009. nov. 17. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Mértnem veszel egy gyorstesztet??? egyből kiderül hogy terhes vagy-e vagy sem
2009. nov. 17. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nincsen gond a gumival tehát nem szakad ki és mindig felhúzzátok akkor nem lehetsz terhes, tehát ha kimarad akkor megint a fogyástól lesz!
2009. nov. 17. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod a választ a kérdésedre, akkor mielőtt lefexel a barátoddal, miért nem futsz egy kört, a neten vagy a könyvek felett bogarászva az aktuális témával kapcsolatos válaszok keresésével?!

Miért van az, hogy a fiatalkorú lányoknak semmi, de semmi felvilágosultságuk nincs a szexualitás területén?!

Ha megfelelő módját választjátok a védekezésnek, kisebb a nemkívánatos terhesség esélye...

Ha már nagyon ideges vagy a fent is említett terhességi teszt adhat enyhülést nyugtalanságodra, vagy sem...

Amíg fogyózol használjatok gumit...Amúgy is erőteljesen javaslom számotokra!!!

4/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon parázol vezesd ciklus.hu-n a hődet, abból tudni fogod mikor van peteérésed és azokon a napokon fokozottan vigyáztok majd :)
 5/10 anonim ***** válasza:
Terhességi teszt?
2009. nov. 17. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél 72 órás tabit : )
2009. nov. 17. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:
attol hogy terhes lennél, még meglehet a bajod. ismerősnek a 7ik honapig megvolt.
2009. nov. 17. 21:18
 8/10 anonim ***** válasza:

tesztet

az en barinom is volt igy

2009. nov. 17. 22:11
 9/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat:)

tudom hogy kell védekezni már bocsi:)gumi nélkül meg bele sem kezdenék:)és nem arról volt most szó h hogy kell védekezni:)

köszönöm mégegyszer

2009. nov. 18. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha meg használtok gumit, akkor miből gondolod, hogy teherbe esnél?!

Ha kiszakad a gumi azt magadtól is észre fogod venni!!!

Akkor tegyél fel majd hülye kérdéseket!!!

Még, hogy tudod...

Ha tudnád nem tennél fel kérdéseket!!!

2009. nov. 18. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!