Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért gondolok néha a pasikra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok néha a pasikra?

Figyelt kérdés
Srác vagyok,teljesen hetero,de mégis tetszik pár srác,mondjuk Colin Farrell,nem gondolok bele semmi homisba,de akkor is tetszik. Mitől lehet ez?
2009. nov. 13. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
most erre nekünk kellene választ adni?
2009. nov. 13. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak úgy tetszik, mint pasi, hogy szeretnél rá hasonlítani. Én is lány vagyok és van, hogy látom milyen szép egy-két gimis csaj és jaj dejó lenne ha olyan hajam lenne vagy más.
2009. nov. 13. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszenek a lányok, pedig lány vagyok, hát szépek és kész, ez van
2009. nov. 13. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZA XD
2009. nov. 13. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
homoszexuális leszel ez van
2009. nov. 13. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak rajongasz érte. egy jól kinéző, tehetséges, stílusos színész és példakép. én is rajongtam már lányért és volt, mikor elgondolkodtam azon, hogy tetszik-e. de nem, csupán rajongás. helyesnek tartod, tetszik a stílusa, ennyi. nem hiszem, hogy valóban tetszene "úgy", de kitudja. ha nem tudnál belegondolni abba, hogy mondjuk csókolózz vele vagy ilyesmi, akkor csak szimplán felnézel rá.
2009. nov. 13. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Öcsém, vegyél hőmérőt!!!!

Figyelj. Verj rá a képre és dönts a fiúk és a lányok között!

2009. nov. 24. 17:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért látom,még mindig vannak retardált emberek,mily meglepő. Ahozz meg hogy búza leszek csak annyit füznék hozzá,hogy most is kapcsolatban vagyok évek óta egy lánnyal,és több csajom volt már biztos mint neked..gondolom 15 éves kis kocka lehetsz..
2010. jan. 2. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet?
2010. aug. 10. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!