Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek van oka a félelmem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van oka a félelmemnek? (homokos)

Figyelt kérdés
2éve járunk a barátommal.eddig nem mutatta,de mostanában..bedurvult.anált erőltet,őt is ujjazni kell,nyalni,teljes mértékben azt gondolnám,ha nem a barátom lenne,hogy homokos...hosszabb a haja,olyan "kis lányos,törékeny" hapsi.szeretem nagyon,de félek,hogy rejtett hajlamai vannak.sztem ez nem normális.
2009. nov. 12. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hehe, látásból ismerek egy srácot, szintén hosszú hajú, vékonyka alkat. Nemrég összefutottam vele egy szexpartner-kereső oldalon, arra vágyik, hogy jól seggbe ill. szájba rakják. Megnéztem iwiwen, ott meg a barátnőjével látható... Hát ez ilyen, van, aki mindkettőre vágyik, ami nem is lenne baj, csak nem meri felvállalni, aztán az aktuális párja szenved ettől.

Ettől függetlenül meg kell jegyezni, hogy az ujjazás meg a nyalás nem attól jó valakinek, mert homokos/bi az illető, hanem azért, mert így rakta össze a természet. Az ánusz környéke igen érzékeny, ezért természetes erogén zóna. A prosztata ingerlése pedig a legtöbb férfinak élvezetes, csak erről nem beszélnek, pont a "b*zis" sztereotípia miatt.

Tehát lehetséges, hogy a pasidnak nincsenek semmiféle meleg hajlamai. Mindenesetre jó, ha beszélsz vele.

2009. nov. 12. 23:36
 12/13 anonim ***** válasza:
qrva nayád lődd fejbe magad és a köc sögödet te undorító féreg bu zi!!!
2010. ápr. 24. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:
36%
Az előtte szólónak teljes mértékben igaza van!!Szerintem amikor éjjel alszik a barátod akkor fojtsd meg a párnájával,hadd hulljon a mocskos b.u.z.i.ja!!A barátod egy köcsög és te vagy a kanja dugj a seggébe egy shoutgant és lődd szarrá!!!!
2010. ápr. 24. 23:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!