Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek van oka a félelmem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van oka a félelmemnek? (homokos)

Figyelt kérdés
2éve járunk a barátommal.eddig nem mutatta,de mostanában..bedurvult.anált erőltet,őt is ujjazni kell,nyalni,teljes mértékben azt gondolnám,ha nem a barátom lenne,hogy homokos...hosszabb a haja,olyan "kis lányos,törékeny" hapsi.szeretem nagyon,de félek,hogy rejtett hajlamai vannak.sztem ez nem normális.
2009. nov. 12. 22:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezek közül amit elmondtál még semmi nem garancia semmire, de az hogy te ezen elgondolkoztál, na az elgondolkodtató...
2009. nov. 12. 22:06
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

nemolvassa túlsokat a gyakorikérdések-et?:D

ugyanis itt most az a divat h az összes pasi azt reklámozza h ő mennyire szereti, ha ujjazzák őket seggbe, és kinyalják a feneküket.

sztem nem homokos a barátod, csak behódol ennek a mostani fantasztikus divatnak.

2009. nov. 12. 22:09
 3/13 anonim válasza:

Szerintem ha ez zavar téged, 2 év járás után erről igazán kezdeményezhetsz vele egy komoly beszélgetést. Egy őszinteséget kérőt. Lehet, hogy nem meleg, csak fel akarja dobni az együttléteket. De az is lehet, hogy inkább bi. Ha teljesen meleg lenne, akkor nem hinném, hogy eddig képes lett volna veled normális sexre.

Mindenképpen a beszélgetés a megoldás.

2009. nov. 12. 22:10
 4/13 A kérdező kommentje:
sztem meg eléggé garancia...az h egy férfi azon ábrándozzon h jól seggbe***ják..nemtom,nem norma
2009. nov. 12. 22:10
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Csak nem vágom erről miért velünk beszélgetsz miértnem vele...komoly kapcsolat lehet.
2009. nov. 12. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Jah,vele kéne elbeszélgetni erőől leginkább,főleg ha téged ennyire zavar..!Vagy próbálj meg egy műdákót felnyomni neki,ha azt is élvezi ,akkor homár v. bi...
2009. nov. 12. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Mindenkivel egyetértek. Nem feltétlenül meleg, lehet csak bi.. Le kell ülni megbeszélni és igen kedves kérdező, szerintem sem normális :) Nekem is volt 2 éves kapcsolatom, de sosem gondoltam ilyesmire. Lehet én vagyok túl konzervatív. Ha fel szeretné dobni, akkor már inkább kikötözés vagy szerepjáték, vagy lábfétis vagy tudja a halál, de... na mindegy.. Tényleg beszéld meg vele és mondd, hogy nem tetszik. A párkapcsolat ugye elméletileg kompromisszumok hadán alapul. Az oké, hogy szereted, de ettől még nem kell mindent megtenned, amire kér.. Adj hangot a véleményednek, ha nem tetszik, nem fog sokáig tartani ez az egész..
2009. nov. 12. 22:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Anált erőltet? Ezt nem igazán értem? Erőszakos? Akkor hagyd ott, nem meleg hanem egy idióta perverz pöts. Ehhez nem kell melegnek lenni, akkor nem is lenne veled ha a pasikat szeretné.
2009. nov. 12. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
csak szereti a csokis rudit. addig örülj, amíg nem tömi a szádba, vagy kaksizik a mellkasodra. lehet a kakimániából eljut odáig, h felírja 1 falra szarral, h szeretlek <neved>. természetesen a <neved> helyére a saját nevedet kell odaképzelni. ha nem megy így jártál.
2009. nov. 12. 22:31
 10/13 anonim ***** válasza:
"őt is ujjazni kell" mi az hogy ujjazni kell? :DDDDDD
2009. nov. 12. 23:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!