Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Sokszor feláll, amikor a barátnőmmel vagyok, de ő nem akar még "segíteni", így csak várom hogy elmúljon. Mit szoktatok ilyenkor csinálni? (Ő 16, én 18)
Izgasd fel annyira hogy megőrüljön...csókolózzatok,simogasd stb..majd eközben kezdj el lefele haladni a punci felé...de csak óvatossan ha nem hagyja csókolózzatok tovább,nyugtasd nem lesz semmi baj stb..légy rafinált..begerjed majd annyira hogy majd ő fogja akarni.Ha meg szégyenlős akkor romantikázz egy kicsit,vegyél egy üveg bort bújjatok össze,beszélgessetek had oldódjon..stb..stb..és ha szereted akkor türelmessen szépen lassan rátudod vezetni ezekre a dolgokra amit az elején írtam,ha meg már bent vagy a bugyijában a kezeddel akkor meg mint említettem már ő is begerjed annyira hogy akarni fogja!Légy rafkós!Ha már élvezi a dolgot vedd elő miközben csókolózól vele és szép lassan vezesd rá a kezét had érezze milyen kemény...ott az ösztön benne is!Nem lesz gond!Csak ügyessen!
33/F
Ne tisztázz semmit, ne tervezz semmit. Csak spontán működnek a dolgok. A nők nem szeretik a logikát, ők érzelmekkel gondolkodnak.
(Semmi sértés nincs ebben, nem butábbak a nők egyáltalán, csak ez a dolog így van.)
Mondd meg neki: szivem, nagyon felizgattál, már nem bírom tovább: kiverhetem itt előtted?
Velem a pasim megtette ezt. Irtó jó volt látni ahogy elmegy, és nekem se tett rosszat mer tudta hogy nem akarom még elveszteni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!