Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Sokszor feláll, amikor a barátnőmmel vagyok, de ő nem akar még "segíteni", így csak várom hogy elmúljon. Mit szoktatok ilyenkor csinálni? (Ő 16, én 18)
Fogod a gatyád és lehúzod. Vagy megfogod a kezét és beteszed. Csak lazán, férfiasan. A legtermészetesebb dolog, hogy egy 18 éves férfi szexet akar. Nem kell ezt elfojtani.
19/F
látod, többek között ezért is szar egy fiatalabbak járni. mások az igények.
és lehet h abszolút nemfogja akarni, hanem megfog rémülni és szakítani fog, mondván h tecsak szexet akarsz tőle.
így megy ez a 16 éveseknél
Mondjuk én alapból nem tudom elképzelni, hogy szex előtt legyen a barátnőm a csaj. Mert ha úgy lenne, akkor ilyen kérdéseket kellene feltenni a gyakorikérdésekre. :)
De itt tényleg nem tudsz mást. Felizgatod, majd dominánsan viselkedsz. Légy férfi. Vezessenek az ösztöneid. Nem viccből vannak benned.
19/F
Próbáld meg te is beindítani őt.. felizgatni kicsit, hogy megkívánja a dolgot..
De ha nem akar szájjal vagy kézzel kielégíteni, akkor azt meg ne eröltesd.. az se jó
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!