Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha valakit ágyékon rúgtok mi jár közben a fejetekben?
Figyelt kérdés
Pl jár valami olyanon,hogy mennyire jó hogy le tudjátok teríteni egy rúgással,meg hogy ti vagytok olyankor a domináns felek stb?2009. nov. 12. 16:14
11/18 anonim válasza:
"Csak azért mondják a nők, hogy a szülés a legfájdalmasabb dolog a világon, mert még nem voltak rendesen tökön rúgva!"
12/18 anonim válasza:
kedves előző...egy tökönrúgás kb 2 másodperc fájdalom, míg a szülés eltarthat több tíz óráig, és az a nőnek végig fáj!
13/18 anonim válasza:
2 másodperc fájdalom???? Hol élsz te? Engem tökön ütöttek egy hokiütővel egyszer. Egy hétig alig bírtam járni és hugyozni.
14/18 anonim válasza:
@11:25: Azért van idézőjelben, mert egy viccből részlet. (NBA)
15/18 anonim válasza:
11:28 mér szted a nő olyan könnyen mozog szülés után,főleg hogy össze van varrva a pinája ? plusz gondold el már ott a varratszedést :)
16/18 anonim válasza:
vagyis nem p.nája bocs hanem ágyéka előző voltam
17/18 anonim válasza:
A tökönrúgás is és a szülés is fájdalmas, a különbséget soha az életbe nem fogja tudni megmondani senki, kivéve ha valaki egyszerre szül és egyszerre rúgják tökön. Elég valószínűtlen a kettő. Egyébként hüvelyi szülés után elég gyorsan regenerálódik , másnap már semmi baja, császárnál rosszabb, később fájdalmasabb. Legalábbis elmondások szerint így van, én még nem szültem, nem tudok személyes tapasztalattal szolgálni. Nem minden szülésnél van gátmetszés, de az esetek 99%-ában igen, így valóban fájhat a varratszedés, de akkor sincs már másnap semmi baja, aztán ez attól függ, ki hogy viseli a fájdalmakat, nagyon egyénfüggő. Van aki úgy nyilatkozik, hogy a szülés sem fáj, ezt azért az általam látottak alapján megcáfolnám.
18/18 anonim válasza:
P.csába, ma se vittem ki a szemetet!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!