Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha valakit ágyékon rúgtok mi jár közben a fejetekben?
Figyelt kérdés
Pl jár valami olyanon,hogy mennyire jó hogy le tudjátok teríteni egy rúgással,meg hogy ti vagytok olyankor a domináns felek stb?2009. nov. 12. 16:14
1/18 anonim válasza:
Te is hülye vagy. Engem már rúgott tökön csaj, mire én hasba rúgtam. Ő sírt én nem. Mi ebben a jó?
2/18 anonim válasza:
Nekem speciel az, h jól meg is érdemelte a görény....
Bár nagyon- nagyon nehéz kihúzni nálam a gyufát..pláne annyira hogy ilyet cselekedjek.
De ha megteszem, akkor biztosan meg is érdemli az illető.
3/18 anonim válasza:
énsoha nemrúgok oda 1fiúnak sem még ha megérdemelné sem mert később a gyerekvállalásnál gondja lehet:S
ilyet soha nemtennék:)
de ja mégis nemlennne időm gondolkodni XD
16/L
4/18 anonim válasza:
Most ez a divat a fiatalság körében? A tökönrúgás? Hihetetlenül nőies dolog.
6/18 anonim válasza:
Hogy pusztulna meg,hogy meg akart erőszakolni:D. Más körülmények között nem tennék ilyet :).
7/18 anonim válasza:
mekkora paraszt volt! megérdemelte. remélem mostmár leszáll rólam
8/18 anonim válasza:
Hidd el: jobb, ha nem tudod.
Amúgy ilyenkor nem nagyon szokás gondolkodni közben.
9/18 anonim válasza:
Mi se élünk vissza az erőfölénnyel amíg ők se élnek vissza ezzel a fegyverrel. A tökön rúgás olyan kedves lányok mintha valaki tisztaerőből hasba rúgna. Csak sokkal rosszab. Szóval azt már csak a legnagyob tetvekkel csináljátok meg bár azokkal meg úgyse meritek mert utána végetek lenne mert az elintéz titeket.
10/18 anonim válasza:
csak akkor csinálnék ilyet, ha valaki bántani akarna
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!