Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen csak a filmekben létezik vagy történt már Veletek hasonló?
Figyelt kérdés
Rengeteg filmben láttam már,hogy a párok úgy egymásnak esnek,hogy ott semmi nem számít.Szakadnak a ruhák(szó szerint),le az asztalról minden cuccot a földre(törékenyt is) és egy hatalmas,rendkívül gyors szeretkezés, mondhatni "erőszakosan".
Veletek volt már ilyen?Mert én nagyon szívesen kipróbálnám.
L/17
2009. nov. 12. 12:55
2/11 A kérdező kommentje:
Én ezt a barátommal tervezem,de azért köszi!:)
2009. nov. 12. 12:58
3/11 anonim válasza:
ezt eltervezni nemlehet. hamár eltervezed akkor azmár nemlesz olyan. ez vagy spontán jön (ésakkor olyan lesz), vagy nemjön, de előidézni nemlehet mert az már nemaz.
4/11 anonim válasza:
Annál jobb nincs :) Például egy "kis" vita után... :P
Dühböl sex :P ajánlom, b@szd fel az agyát aztán ess neki :D
19/F
5/11 A kérdező kommentje:
Igazad van,nem jól fogalmaztam.Én sem úgy gondoltam,hogy szólok neki,stb...Akkor úgy mondom,hogy szeretnék egy ilyen élményt,de csakis a barátommal.:)
2009. nov. 12. 13:04
6/11 A kérdező kommentje:
Hááát,6 hónapja vagyunk együtt,és veszekedés még sosem volt,IDÁIG(lekopogom).De,ha ne adj' Isten vitára kerülne sor,akkor kihasználom az alkalmat.:P
2009. nov. 12. 13:06
7/11 anonim válasza:
velem volt már ilyen :D de ez volt ez első szeretkezésünk :)
8/11 anonim válasza:
igen volt ilyen, még a legelején,sőt, akkor még együtt sem jártunk, csak minden este együtt buliztunk, aztán be is voltunk csiccsentve minden este...egyszer elmentünk sétálni a közeli vízpartra, aztán ott ránkjött :D azóta már lánykérés is volt XD
9/11 anonim válasza:
Volt,nem is egyszer, na azért nem törtünk zúztunk, de téptem már le ruhát a barátnőmről sokszor, sőt még sok mást is:) Utána pedig vad kezdés, majd lágy befejezés, hatalmas élmény.
10/11 anonim válasza:
azért csak vigyázz hogy min áltok le vitatkozni vagy hogy menynire vita :D nehogy azlegyen hogy le vadul lesöpröd a kedvenc kis cuccait utána az asztalrol vagy leboritotok valami emléket a szekrényröl aztán mégnagyobb balhé legyen belöle :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!