Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki számít könnyűvérű nőnek?
Figyelt kérdés
Én szűz vagyok és van egy nagyon jó barátom, akit nagyon kívánok és vele elveszíteném. A kérdésem az lenne, h ha már 3 hónapja ostromol és még nem mentem bele akkor valóban csak szexet akar? Mert sztem egy pasi nem foglalkozik ilyen hosszú időt, h ha szexet akar.2009. nov. 10. 23:01
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
utolsó sajnálom h lepontoztak, nem én voltam, mert normális hangvételű kommentek jöttek:)
szóval nem járunk, mert nem szeretnék még egy kapcsolatot suliból (végzősők vagyunk), de szoktunk beszélgetni suliba is szóval nem csak a szex a téma :) bulizni én nem nagyon járok szóval nem tudom mit csinálna ott...:D nem valószínű h a haverjaival fogadott, mert ismerem annyira h megbízzak benne és mondta h nem kürtöli világgá:)
csak ha szexet akarna akkor nem "küzdene" 3 hónapot sőt valószínű h több mint 3 hónapot:)
2009. nov. 11. 15:57
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!