Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki számít könnyűvérű nőnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki számít könnyűvérű nőnek?

Figyelt kérdés
Én szűz vagyok és van egy nagyon jó barátom, akit nagyon kívánok és vele elveszíteném. A kérdésem az lenne, h ha már 3 hónapja ostromol és még nem mentem bele akkor valóban csak szexet akar? Mert sztem egy pasi nem foglalkozik ilyen hosszú időt, h ha szexet akar.
2009. nov. 10. 23:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

szerintem az, aki túl hamar belemegy szexuális kalandokba.

pl. folyamatosan egyéjszakás kalandjai vannak, vagy 1 hónapon belül lefekszik egy pasival.

de inkább a rendszerességre helyezném a hangsúlyt, ha valaki egyszer-egyszer megteszi, az még nem ez a kategória.

vagy aki nagyon k.rvás, pl. módszeresen gazdag pasikra vadászik.

a kérdés 2. részét illetően: valószínűleg nemcsak szexet akar, de fiatal fiúknál sosem tudhatod.

akár az is előfordulhat, hogy most tényleg komolyan tervez, de jön egy másik lány, aki elcsavarja a fejét, akár 1 héttel a nagy esemény után, és máris hoppon maradsz.

azért remélem nem így fog történni!

2009. nov. 10. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Lehet, hogy csak egy láda sörre gyúr, amiben a haverjaival fogadtak.

De az is lehet, hogy komolyan szeret. A kérdés az, hogy te mit akarsz. Ha úgy érzed, hogy vele a lehetőségekhez képest (mármint az első alkalom ) felszabadultan és fenntartásoktól mentesen tennéd meg ezt a lépést, nosza rajta. Garancia nincs semmire. Kicsi az esélye, hogy örökre (?) együtt maradtok. Ezt is tudomásul kell venni.

2009. nov. 11. 00:23
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Ácsi! Ha valaki jár valakivel, akit ő is szeret, találkozgatnak, csókolóznak, szerelmesek együtt járnak,

akkor elképzelhető és normális, hogy kb. 3 hónap után oda jutnak, hogy lefekszenek egymással. Ekkor semmiképp sem könnyűvérű a lány.

De ti jártok egyáltalán???

Mert az a lány, akinek mondjuk csak van egy osztálytársa, aki a szünetekben, esetleg a bulikban mindig célozgat a szexre vele, de azon kívül nem áll semmiből a kapcsolatuk, csak azért mert a pasi nagyon akarja lefekszik vele, háááát... nem könnyűvérűnek mondanám, hanem nagyon butának, akinek fogalma sincs a kapcsolatokról.

Most csak ő foglalkozik veled?? És TE? Te mit csinálsz vele? Szerinted egy kapcsolat úgy indul, hogy a fiú udvarol, aztán a lány egyszercsak lefekszik vele? Ezt honnan vetted?

2009. nov. 11. 00:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

ehhh... barátnőmmel már az első randin khmmmm... :D

Mindjárt egy évesek leszünk...

Ez erősen emberfüggő.

Nagyon naív gondolat azt hinni hogy így meg tudjuk mondani neten keresztül. Nem ismerjük a srácot, sem téged, sem más egyéb körülményt.

Nem tudjuk hogy a srác hosszabb kapcsolat párti, vagy kalandot keres. Bár... férfilogikával azt mondanám, hogy 3 hónappal nem szimpla numerára gyúr... :)

a fogadás még szóba jöhet, de ez szintén emberfüggő. Ha a haverjai nagyon érdeklődnek a dolog után, akk fogadás.

2009. nov. 11. 00:48
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Azért aki az első randin odaadja magát, az simán az a kategória, akit még én is elhajtanék a francba...
2009. nov. 11. 01:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csak arra kell ez csak egy itteni süket duma. Ilyen nincs. Gondold már el milyen lenne egy kapcsolat ha nekem csak beszélgetésre és jól érezni magunkat kéne egy nő. És szex teljesen ki lenne zárva. Ilyen sincs. A kettő nem választható külön.
2009. nov. 11. 01:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem foglalkozik... De viszont azt irtad hogy kivánod, és vele jó lenne.Akkor??? Vagy inkább várd meg az IGAZIT és vele biztos jó lesz mint a filmekben...persze...
2009. nov. 11. 02:34
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
akinek a vére fennmarad a víz tetején.
2009. nov. 11. 08:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A prostituáltakra, illetve azokra szokták mondani akik tamponként cserélgetik a pasikat...

Nem tudom hány éves vagy, de ha elég érettnek érzed magad és nem vagy még kiskorú, akkor 3 hónap az reális.

Gumit használjatok(!!!Nem rágógumit!!!)!

Most a barátod, vagy jártok is?!

2009. nov. 11. 09:31
 10/11 anonim ***** válasza:
De jó, hogy ügyesen lepontoznak valakit azért, mert elmondja, hogy nem hajtana könnyű prédára...
2009. nov. 11. 14:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!