Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A páromat szeretném ugy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat szeretném ugy kielégíteni orálisan hogy lenyelem. Hogy csináljam hogy ne legyen kellemetlen és ne legyen hányingerem?

Figyelt kérdés
2008. júl. 6. 15:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is undorodom már a gondolatától is az ondónak, olyan nincs hogy "jó az íze" hahh... ki áltatja ezzel magát? csak sok nő eltűri max mert "szeretik" a pasijukat... Én megmondtam exemnek h ha lenyeli a pisimet (nem is kéne mindet csak annyit amennyi az ő ondómennyisége...) akkor utána én is az ondóját. Nem vállalta :D Ha egy pasi le akar velem feküdni előre közlöm h ondó nem kerül a számba vagy itt hagyjuk abba. Mind megértette eddig. Ha meg nem értenék meg háát... találok 100 másikat aki megérti. Amúgy amikor aza nagy lávos rész volt egy időben exemmel én is megpróbáltam lenyelni h ezzel örömet (bár nemtom miért jó eza pasiknak- talán h megalázassák a nőket tudat alatt) szerezzek neki és hát majdnem hánytam tőle szó szerint. Szóval ennyi a véleményem. Ja amúgy belegondoltatok már h mi jön ki ilyenkor egy pasi farkából? ( a pisim sterilebb higyjétek el..)
2009. ápr. 23. 19:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Te egy komplett idióta vagy. Szerinted mi jön ki? Sperma. Az talán fertőző? Tele van gonosz bacilussal vagy mi a túró?

Elárulom, hogy a barátod NYÁLA, amit a romantikus este után deciszámra nyelsz ezerszer "mocskosabb", mint a spermája.

Arról már ne is beszéljünk, hogyha ő kinyalja a kényes kis pics*d akkor biztos van mellette egy tál, amibe köpköd, nemde?

Azt megértem, hogy nem akarsz spermát lenyelni, szíved joga. Azt már kevésbé, hogy undorodsz attól, hogy a szádba menjen, de ez is tökre magánügy.

De azt, hogy miért kell baromságokat írni fellengzősen, azt sose fogom megérteni.

2009. nov. 30. 01:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!