Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A páromat szeretném ugy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat szeretném ugy kielégíteni orálisan hogy lenyelem. Hogy csináljam hogy ne legyen kellemetlen és ne legyen hányingerem?

Figyelt kérdés
2008. júl. 6. 15:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
sehogy. mondd meg neki hogy haver én ezt nem akarom csinálni. na nehogy már trükközzél hogy ne hányd el magad. egyáltalán nem kell megcsinálnod.
2008. júl. 6. 16:14
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Én úgy csináltam,h mikor már majdnem elment a barátom, a nyelvem alá dugtam és akkor oda ment.Utána lenyeltem,nekem bevált.
2008. júl. 6. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Ha lenyelném,nekem is hányingerem lenne!! Ne csináld,ha nem esik jól!
2008. júl. 6. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha már így kérdezed,hogy hogy csináld,hogy ne legyen hányingered,inkább ne csináld szerintem.Ez nem kötelező,annyit meg nem biztos,hogy megérne,hogy esetleg öklendezzél utána...
2008. júl. 6. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
hát én nem szeretem lenyelni és már 2szer hánytam is, szal ennyit erröl... ne nyeld le
2008. júl. 7. 11:19
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Én nekem fel se ötlött az a gondolat, hogy hánynom kellene. Nem tudom miért, tudom, hoyg ez jó neki, meg mittudomén, és nem mérget nyelek le, hanem belőle jön ki, és végülis semmi kellemetlen íz, szag nem játszik közre, tehát, ne gondolj rá.
2008. júl. 7. 12:09
 7/12 anonim válasza:
82%
Volt barátnőm öklendezett néha, és kérdeztem, hogy ne hagyjuk-e abba ezt, mire mondta, hogy nem. Szereti csinálni, csak ha túl mélyre megy, ill. amikor kilő, a torkát ingerli. Tehát fizikálisan, és nem az íze. Mint amikor hátranyúlsz az ujjaddal. De ez őt nem zavarta annyira. Ezt ki lehet ügyeskedni, hogy elkerüld. Ha az íze nem tetszik, akkor a faszid is tehet a dologért. Egyen savas édes gyümölcsöket, igyon jó borokat, ne sörözzön. Édesebb lesz tőle. Ez nálunk bevált. Amúgy, ha zsigeri undorod van tőle, akkor meg tényleg ne csináld.
2008. júl. 7. 16:48
 8/12 anonim ***** válasza:
34%
huhu édesem ha lenyeled a párodat akk én elédállok egykézre és a másik kezemmel tapsolni fogok ! kzben a seggemmel vakarom az orromat.
2008. júl. 9. 01:21
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Na embörök! Nem azt irta a kérdező hogy muszály, hanem hogy szeretné!!! Nem kis külömbség... Tehát arra kér válaszokat hogy ne legyen hányingere!!!Sztem, gondolj másra mint amit csinálsz, vagy gondolj arra ez Neki milyen jó!!! Ha belejössz, hidd el el is tudsz élvezni közben!!! Nem vicc, Én már csak tudom...
2008. júl. 10. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért kellene lenyelni? Nem vagyok prűd, de nem túlzás ez egy kicsit?
2008. júl. 12. 17:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!