Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljek boldogan sex nélkül?
Én 31/F vagyok és jobban kívánom a szexet, mint valaha...
A párod nem őszinte veled...Ritkaságszámba megy, ha valaki ereje teljében nem kívánja a szexet...Lehet, hogy nem szeretne még gyereket? Szerintem beszélgess el vele rendesen, de ne sértsd meg az önérzetét.
Valami nem stimmel a barátoddal...
Az én férjem (akkor még nem volt az) akkor csinálta ezt, amikor (utóbb kiderült) szeretője volt....!
Túléltük, ma már családunk van. Igaz, párterápiára is jártunk, az is segített továbblépni. De meg kell mondjam, a szex azóta sem százas. Van azért, hogy jó, de viszonylag ritkán kíván meg ő is engem. Nekem többre lenne szükségem. Azelőtt - más partnereimmel - soha semmilyen gondom nem volt szex terén, s úgy érzem nekik sem velem. Mindenesetre ez a tény, nagyon lecsökkentette önbizalmamat... :-(
Sokat gondolkozom, nem döntöttem-e rosszul, hogy miután tisztáztuk kapcsolatunkat, végülis együttmaradtunk. Én is utólag látom már, vagy inkább csak érzem, hogy valszeg boldogabb lennék, ha nem maradtunk volna együtt.
Szóval, légy résen! Szerintem vagy tényleg még nagyon nem akar gyereket vagy megcsal. Persze az én példám, még nem kell feltétlenül, hogy a tied is legyen. Én is csak tanulságképpen írtam le.
Ami biztos, hogy 31 évesen nagyon korai még az ilyen mértékű elutasítás! Szerintem ne hagyd annyiban! Tedd szóvá, persze, ha lehet kedvesen. S kérj tőle magyarázatot! Ha nem akar gyereket, az is lehet egy érv, de akkor is meg kellene mondania. Ha egyenes ember lenne, ez nem jelentene gondot. :-(
köszönöm a válaszokat!
nem tudom, hogy a gyerek lenne e a probléma... erről még csak egy pár hónapja beszélünk igazán, de sex kb 1 éve nem működik igazán... és gyereket meg szeretne, hiszen egy hónapja azt hittük terhes vagyok és nagyon örült neki meg én is. szeretője meg szinte biztos, hogy nincs. mindig ott van, ahol mondja, nem jár szinte sehova, nem is bánta meg engem. ez biztos!!!! úgy érzem, nagyon lusta. lehet, hogy ez a probléma? sokat dolgozik, de otthon nem teljesít.. ha beszélgetek vele erről, ideges lesz, azt mondja, ő ezen nem tud már változtatni, keressek mást magamnak. persze tudom, hogy nem gondolja komolyan. már gondoltam rá, hogy ráijesztek valahogy. pl. többet járok el otthonról szórakozni, vagy csak a barátokhoz. de nem akarom megbántani sem, viszont ez a helyzet nagyon elkeserítő. nem vagyok így igazán boldog.... de az biztos, hogy nagyon szeretem őt, és szerintem ő is engem....
Nálunk meg pont fordítva van,a nejem nem kívánja a szexet,igaz van már két gyerek,de akkor is...Cserélünk? :D
Szerintem az jó ötlet,járjál el otthonról sűrűbben,tedd féltékennyé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!