Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet rávenni a lányoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet rávenni a lányokat az anális szexre?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel beszéltünk sokszor az anális szexről és érdekel mindkettőnket. Többször is utánajártunk a témának tehát nem az érdekel, hogy hogy kell csinálni! Ő is szeretné mert volt rá példa h izgattam és élvezte de mégis fél tőle. Szerintem nem a fájdalomtól vagy hasonlóktól fél hanem a tisztántartás miatt. Mármint, hogy ha nem tisztítja ki jól akkor mi lesz...
2009. nov. 9. 18:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sok nő élvezi közben, de fáj utána, nekem ez tapasztalat. A tisztántartás olyan dolog hogy ha popsi szexet a nőtől és tisztán tartja amennyire tudja, akkor nem nagy dolog ha megmosod utána a farkad, akár egy sima szex után is tennéd. Az utána való fájástól félnek szerintem a legjobban és nem véletelnül.
2009. nov. 9. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
engem ugyan semmi olyasmire nem lehetne ráévenni amit én nem akarok... 20L
2009. nov. 9. 19:07
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Mellédugod véletlenül, először kicsit ordít, de ha nem veszed ki megszokja :D
2009. nov. 9. 19:42
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

Rocco knows it best!

[link]

2009. nov. 9. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Uccsó mindent visz XD de ezzel elvennéd a kedvét... szerintem vegyél sikosítót meg vastagabb gumit aztán kedvet fog kapni az 100% 18/f
2009. dec. 22. 17:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!