Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet rávenni a lányokat az anális szexre?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel beszéltünk sokszor az anális szexről és érdekel mindkettőnket. Többször is utánajártunk a témának tehát nem az érdekel, hogy hogy kell csinálni! Ő is szeretné mert volt rá példa h izgattam és élvezte de mégis fél tőle. Szerintem nem a fájdalomtól vagy hasonlóktól fél hanem a tisztántartás miatt. Mármint, hogy ha nem tisztítja ki jól akkor mi lesz...2009. nov. 9. 18:44
2/15 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kiváncsi h mi lesz akkor ha nem megfelelően tisztítja ki hanem azt írtam h ettől fél leginkább barátnőm!!! Okos! :)
2009. nov. 9. 18:52
4/15 anonim válasza:
"Mármint, hogy ha nem tisztítja ki jól akkor mi lesz..."
Áááááá. Ilyet le se írtál xD
5/15 Andrewka válasza:
Használjatok óvszert.
Szerintem nagyrészt meg is oldjátok a problémát.
22/f
6/15 anonim válasza:
utolsónál a pont... amúgymeg ha kitisztítja magát, akkor tényleg nem fordulhat elő semmi baki...mi rendszeresen csináljuk a párommal és még sosem volt semmi
20/L
7/15 A kérdező kommentje:
Még mindig nem világos: Hogyan lehet rávenni a lányokat az anális szexre? EZ VOLT A KÉRDÉS, a többi az csak megjegyzés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. nov. 9. 19:01
8/15 anonim válasza:
Asd xD De a kérdés meg hülyeség xD Ha mind ketten akarnátok, akkor nem lenne feltéve. xD Mert akkor nem kéne rávenni, így viszont a leírásoddal együtt paradoxon xD
9/15 Andrewka válasza:
A megjegyzések arra utaltak ami a barátnőd probléámja lehet szerinted. És mivel te is mered és nem mi. Ezért a te elmondásod alapján próbálunk konkrét tanácsot adni a konkrét problémára.
De kérdezd meg tőle is h miért fél. Ha tényleg a higiénia a probléma akkor vesd fel az óvszer ötletét. Meg pár zsebkendő legyen kéznél. Attól nem kell félni h az egész ágyat összekenitek.
22/f
10/15 anonim válasza:
ha valaki valamit nem akar akkor nem szabad erőltetni
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!