Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők a spermát miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a spermát miért nem szeretik lenyelni?

Figyelt kérdés
Miért köpik ki? És ha például az ágyban sz¤p le vkit akkor a spermát kiköpi az ágyneműre?
2009. nov. 9. 15:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
37%
én lenyelem minden körülmény közt:D még le is nyalogatom róla:)
2009. nov. 9. 16:43
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert fura az íze, általában nálunk megy a zsepibe, és érdekes módon a barátom nem teszi szóvá h így már nem jön be neki, meghogy miért nem nyelem le. Itt valaki írta h szétmaszatolja az arcán, az számomra kissé megalázó. Nálam azért vannak határok ebben is.
2009. nov. 9. 17:46
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha hiszitek, ha nem nekem egyszer volt 1 barátom, baromi keserű volt neki, kb annyira mint ha algopyrint szopogatnál.A számba se tudtam tartani nem még lenyelni, volt hogy "átcsókoltam" a szájába. Nem tetszett neki, de legalább tudta, hogy miről beszélek:)

A mostani szerelmemmel már nincs ilyen gond, az övé finom.

2009. nov. 9. 18:17
 24/30 anonim ***** válasza:
60%

Háhá... Jókat mosolyogtam.

És a kérdésre válaszolva : én lenyelem. Ha engem kinyalnak, miért ne viszonoznám. De amúgy minden gusztus kérdése.

Többektől hallottam, ha kiköpi az olyan kiábrándító.

Fiúknak tanácsolom: néhány kanál méz, vagy egy kis csokoládé csodákra képes, és a hölgyemény is szivesebben teszi.

2009. nov. 9. 18:29
 25/30 anonim ***** válasza:
62%

fúúújjj...kezdek undorodni ettől az egész témától.

Baz*d meg! sz*opd le magadat te birka!

Te miért nem engeded, hogy a nőd a szádba hugyozzon?

Gondolkodj már el, te agy*atlan bar*om!

2009. nov. 9. 19:04
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Én a legelső alkalommal lenyeltem és azóta már megszoktam az ízét,szóval szinte mindig lenyelem.NADE azért azt én sem állítom,h finom...sőt,néha abszolút kellemetlen és akinek gyengébb a gyomra az bizony sok esetben képtelen rá.A fiúk szeretik,ha a párjuk ilyesmire hajlandó,de nem várhatják el mindenkitől.Szerintem nem ettől függ az,h vki hogy sz*pik-e vagy sem...Mindenkinek máshol vannak a határok és ezt egy normális párkapcsolatban meglehet beszélni és össze lehet egyeztetni.Kiköpni?hát az elég illúzióromboló sztem.Én ha épp nem kívánom az ízt,akkor az arcomra,mellemre,hasamra vagy a fenekemre kérem (az is ugyanúgy tetszik a páromnak) de ha már a számban van,akkor nem nagy dolog lenyelni.Jah,ésmért ne kósolhatná meg mindenki a sajátját?Nem baj az,ha a fiú tisztában van vele,h mivel önti torkon a kedvesét!És nem csak magyarázok,én is ugyanúgy lenyalom az ujjáról vagy mehet utána a csók.

üdv: /Szmötyi/

2009. nov. 9. 19:17
 27/30 anonim ***** válasza:

* jól sz*pik-e vagy sem

bocsánat

2009. nov. 9. 19:18
 28/30 anonim válasza:
teljesen igaz:) de a pasiktol sem várja el senki h lenyeljék.. és érdekes lenne ha aktus közben meg össze vissza köpködnének.. egy pasinak meg szerintem méég jobban is tetszhet ha ráveri a csaj arcára, vagy ienek.. :D
2009. nov. 11. 20:21
 29/30 anonim ***** válasza:

a férfi azért tart barátnöd meg azért dug hogy ne neki kelljen utána takaritani:)

ágynemüre köpiXD én pofán b*sznám érte az tuti

2010. jan. 26. 20:41
 30/30 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó, télleg ne haragudj meg,de ha te ezért pofánb@s.nád,akkor Te egy jó nagy bunkó vagy! És most téll ne haragudj, de ilyet,hogy lehet mondani????

Fiu vagyok, nekem is van Menyasszonyom...Esetleg rosszul esne, de hogy ezért ilyenek műveljek, az KIZÁRT!!!

A NŐKET szeretni, és TISZTELNI kell, persze aki megérdemli!!!!!

2012. szept. 5. 17:31
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!