Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők a spermát miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a spermát miért nem szeretik lenyelni?

Figyelt kérdés
Miért köpik ki? És ha például az ágyban sz¤p le vkit akkor a spermát kiköpi az ágyneműre?
2009. nov. 9. 15:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
Ez érdekes amugy mert néha ha lecsuszik egy kicsi engem is elkap a hányinger, pedig nem vagyok egy finnyás, nyafka csaj :/
2009. nov. 9. 15:48
 12/30 anonim ***** válasza:
80%
És nem tud valaki egy jó receptet?
2009. nov. 9. 15:49
 13/30 anonim ***** válasza:
95%

Viccen kivül irt egy pasi v.mi szakácskönyvet. Sperma palacsinta, sperma turmix stb :D

Ilyesmik voltak benne.

kell nyitni egy sperma éttermet! :D

Tuti üzlet

2009. nov. 9. 15:53
 14/30 anonim ***** válasza:
97%

Ezt annyira szeretem mikor jönnek a nők h ha majd én lenyelem akkor majd ők is meg bla bla bla..

Érdekes én szó nélkül kinyalom őket, én is azt nyalom szinte amin te vizelni szoktál, meg neked is van nedved olyankor és mégis elvárjátok h mi igen ti meg nem...

Ez most kb olyan mintha azt mondnám h majd ha te nyalod a saját nedved akkor én is lenyelem,nem tudom neked mennyire jönne be h lenyald mondjuk az újjamról:S

Mielőtt félreértés lenne nem azzal van bajom h egyes csajok nem szeretik, mert érthető h valaki nem érez rá ingerenciát, de akkor ne ugasson h nyeljem le én meg stb

2009. nov. 9. 15:59
 15/30 anonim ***** válasza:
96%

15:59

Tökéletesen igazad van.

És mit szólsz a csókhoz? Csókolózni puncinyalás, vagy szájbaélvezés után??

Félreértés ne essék. Én elfogadom saját ízem, barátom ízét is. Imádom érezni a számban, az olyan felemelő, erotikus, intim:)

2009. nov. 9. 16:01
 16/30 anonim ***** válasza:
72%
Próbáld ki milyen az. De ne a sajátoddal! Majd megtudod, miért nem szeretik!
2009. nov. 9. 16:14
 17/30 anonim ***** válasza:
49%
Kicsit sós,de ennyi.Sztem meg kiköpni az undorító...
2009. nov. 9. 16:29
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

De am komolyan, Te szereted lenyelni? nem? akkor azé nem szeretik a csajok se.

F/22

2009. nov. 9. 16:36
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barátnőm csak azután nyelte le, hogy megkóstoltatta velem. Miután elmentem a szájába megcsókolt és átadta a cuccot: szerintem vállald be te is, megtudod, hogy milyen, és látja rajtad, hogy nem szivatni akarod, hanem tényleg kíváncsi vagy rá, hogy nem-e bántod: megtörhet a jég.
2009. nov. 9. 16:37
 20/30 anonim ***** válasza:
91%

"De am komolyan, Te szereted lenyelni? nem? akkor azé nem szeretik a csajok se. "

Akkor ennyi erővel le is szoktad magad szopni???meg meg szokott dugni a barátnőd felcsatolhatóval???

2009. nov. 9. 16:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!