Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim csesztetnek egyre sűrűbben! Szerintem semmi közük, és beleszólásuk! Túlreagálom? Bővebben lenn
Szóval:
17 vagyok fiú, nem járok bulizni, néha erre arra, de akkor sem diszkóba, vannak barátaim/barátnőim, nem túl sok, de ők legalább igaziak.
Még sosem volt barátnőm (1. nem zavar, és mások miatt nem kell barátnő 2. időm se nagyon van csajozni)
Szüleim mostanság állandóan avval jönnek, hogy 17 éves korába egy normális fiúnak már van barátnője, meg, hogy túl van az elsőn. Van egy barátnő (csak barát) ő kicsit távolabb lakik az én városomtól, egy helyen melózunk, és volt már nem egyszer, hogy nálunk aludt (22kor végeztünk a melóhelyen elment az utolsó busza és mondtam, hogy nyugodtan aludjon nálunk), nagyon jól néz ki, és nincs barátja. Ezt tudják a szüleim is, és már nem egyszer kérdezték, hogy miért nem jövök össze vele? (Nem akarok, túl jobban vagyunk hozzá, nem akarom eltaszítani magamtól)
1. Nem mindegy nekik, hogy van vagy nincs barátnőm?
2. Mi közük van hozzá? Már meg akarják szabni, hogy kivel járjak?
Szóval ez a helyzet, már nem egyszer felhúztak, meg is mondtam nekik a magamét, akkor csak hallgattak ..
Köszi, hogy végigolvastad, és hogy válaszolsz!
Attól, hogy együtt jársz valakivel Ő nélküled nem mehet discoba?
Hol itt a bizalom kérem szépen?
Ott a bizalom, hogy tényleg nagyon jól néz ki (modell is tökéletes testtel) és hát leitatják és stb.
Nem bízom én a diszkóba ...
Van egy zsidó vicc, aminek az a csattanója, hogy megeszel egy kalap szart magadban, vagy egy tortát megosztasz a barátaiddal?
Viccet félre téve: Te tényleg azért nem jársz egy lánnyal aki tetszik, mert félsz, ha járnátok és eljárna szórakozni megcsalna???
Azt lehet leitatni aki hagyja, ha lánynak barátja van, és szereti 1000 másik férfi próbálkozhat, úgy tudja őket elküldeni, hogy rá se mernek nézni még egyszer.
Ha meg nem szeret akkor hagy vigyék.
De azért nem kockáztatni, mert félsz hogy veszíthetsz, kicsit pesszimista hozzáállás.
Tulajdonképpen mikor akarsz élni, és tapasztalatokat gyűjteni?
35 évesen 2 gyerekkel?
Van egy sztori ilyesmivel kapcsolatban: Egy jóbarátom családjában 3 fivér van (ő a középső).Mikor ő kb 16 volt,a bátyja pedig 18,az apjuk neheztelni kezdte,hogy egyiküknek sincs barátnője.A szülők gyanakodni kezdtek a srácok szexuális beállítottsága iránt,ezért egy napon beszélgetni hívták őket.Az apa közölte: Ha egy hónapon belül összejöttök egy lánnyal,kaptok tőlem 50000 forintot.
Az idősebbik 2 hét múlva már egy lánnyal állított haza...
A lényeg: A szüleid aggódnak,hogy buz1 vagy.
Nálam is hasonló volt a helyzet,mivel sosem hoztam haza lányokat,és csak fiú haverjaim voltak (persze volt rengeteg lány is,és kufircoltam velük,csak ezt nem kötöttem az orrukra).Csak akkor nyugodtak meg véglegesen,mikor hazahoztam egy lányt,akivel eléggé komolyra fordult a dolog (akkor már fél éve együtt jártunk).Ennek már két éve,de mostmár azzal zaklatnak,hogy ne egy lánnyal legyek,hanem keressek másikat.LOL
Annyian írják, ezt a lehet, hogy azt hiszik, hogy buz1 vagyok, lehet, hogy rákérdezek
Csak azt nem értem, nem vagyok buz1, de jól érzem magam b.nő nélkül, most azért jöjjek össze valakivel (azért is), mert szüleim azt hiszik ?!
Pff ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!