Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim csesztetnek egyre sűrűbben! Szerintem semmi közük, és beleszólásuk! Túlreagálom? Bővebben lenn
Szóval:
17 vagyok fiú, nem járok bulizni, néha erre arra, de akkor sem diszkóba, vannak barátaim/barátnőim, nem túl sok, de ők legalább igaziak.
Még sosem volt barátnőm (1. nem zavar, és mások miatt nem kell barátnő 2. időm se nagyon van csajozni)
Szüleim mostanság állandóan avval jönnek, hogy 17 éves korába egy normális fiúnak már van barátnője, meg, hogy túl van az elsőn. Van egy barátnő (csak barát) ő kicsit távolabb lakik az én városomtól, egy helyen melózunk, és volt már nem egyszer, hogy nálunk aludt (22kor végeztünk a melóhelyen elment az utolsó busza és mondtam, hogy nyugodtan aludjon nálunk), nagyon jól néz ki, és nincs barátja. Ezt tudják a szüleim is, és már nem egyszer kérdezték, hogy miért nem jövök össze vele? (Nem akarok, túl jobban vagyunk hozzá, nem akarom eltaszítani magamtól)
1. Nem mindegy nekik, hogy van vagy nincs barátnőm?
2. Mi közük van hozzá? Már meg akarják szabni, hogy kivel járjak?
Szóval ez a helyzet, már nem egyszer felhúztak, meg is mondtam nekik a magamét, akkor csak hallgattak ..
Köszi, hogy végigolvastad, és hogy válaszolsz!
1. Miért nem jössz össze vele? :D Komolyan, mit akarsz még, jól elvagytok, jól néz ki... Na de:
2. Ez a te dolgod. Én 22 évesen vesztettem el a szüzességem. Mégis embernek tartom magam. Nagyobb baj, hogy azóta volt jó pár barátnőm... :S
2. hozzászóló
Mert, ő viszont nagyon szeret bulizni diszkóban, én viszont utálom a diszkókat, és így meg milyen már :)
Én is elveszthettem volna a szüzességem vele, megvolt a csók, de a szomszéd szobába szülők, gumi sehol, úgyhogy inkább nem :)
Egyrészt igazuk van, lassan kipróbálhatnál egy puncit belülről.
Másrészt ha unokára hajtanak, akkor javasold nekik, hogy szegecseljenek össze még egy kis csimpánzt maguknak.
21:50 73%-os
Háát nem hinném, fiú még sosem aludt nálam, ő viszont már 8x
21:50 55%-os
:D Ez jó, majd mondom nekik, hogy ha gyerek, csináljanak ők ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!