Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, ha egy 18 éves lány életében csak párszor maszturbált?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 21:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ha nehéz értelmezni a mondataim...:) Nem szokásom, hogy utána elmagyarázom...De most egye-fene...Mit is nem értessz ebben? 13-16 évesek már bőven csinálják...És ők tuti fennakadnának egy ilyen kérdésen...De ők szerint persze ez a helyes (mármint a maszturbálás) Világos voltam?
2009. nov. 8. 21:31
 12/28 anonim ***** válasza:
ő szerintük
2009. nov. 8. 21:33
 13/28 anonim ***** válasza:
"..Ők akik azt gondolják, most helyesen cselekednek" Bocsi, ne haragudj, majd szólok az irodalom órán a tanárnak, hogy Petőfi helyet a te írásaidat elemezzük, mert nagyon bonyolult irodalmi alkotásokat kreálsz ide nekünk.....
2009. nov. 8. 21:35
 14/28 anonim ***** válasza:
Másképp, hogy felfogd, mi az, hogy azt gondolják? 13-16 éves korban nem lehet maszturbálni?
2009. nov. 8. 21:36
 15/28 A kérdező kommentje:

a kérdésre koncentráljatok, ha lehet:D

egyezzünk meg: normális.

na de mennyire általános?

2009. nov. 8. 21:40
 16/28 anonim ***** válasza:
olyan általános, mint az általános iskola.
2009. nov. 8. 21:43
 17/28 anonim ***** válasza:
szerintem nem nagyon elterjedt, de létezik a jelenség, én például 19 évesen nyúltam magamhoz először.
2009. nov. 8. 22:00
 18/28 anonim ***** válasza:
19 múltam, még sosem maszturbáltam. van pasim 2éve, semmi gond a szexel. valahogy eszembe se jutott. ha rámjön az 5perc, akkor előkapom a pasim. annyit nem vagyok egyedül, hogy ne bírnám ki.
2009. nov. 8. 22:05
 19/28 anonim ***** válasza:
Erre nincs olyan válasz, hogy normális e. Inkább csak az, hogy nincs ezzel semmi gond. Nem kell annyira lenézni 13-16 éveseket. Én is voltam annyi. Igaz, jópár éve. De emiatt pont sosem néznék le valakit... Meg nem is furcsállnám, HA lányról van szó. Ebből nem is lehet feltétlen következtetéseket levonni. Én szeretek masztizni, mikor nem találkozom a párommal. Kellemes. Lehet sokan vannak, akik nem is tudják, hogyan kell. De mondom, semmi baj nincs azzal ha te így vagy. Ha fiú lennél akkor se, bár akkor tény, hogy furcsállnám. :) Szerintem átlagos. Például az én 19-20 éves bnőim között kettő is van, aki állítása szerint nem maszturbál. Pedig nincs komoly kapcsolatban, hogy mindig ki legyen elégítve...
2009. nov. 8. 22:13
 20/28 A kérdező kommentje:
közlöm, én fiú vagyok, a barátnőmről beszélünk :D
2009. nov. 8. 22:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!