Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, ha egy 18 éves lány életében csak párszor maszturbált?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 21:06
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Nem értem miért, de a legtöbb lány így van ezzel.
2009. nov. 8. 21:09
 2/28 anonim ***** válasza:
Sőt, még az is normális, ha egyáltalán nem tette.
2009. nov. 8. 21:09
 3/28 A kérdező kommentje:

mármint persze, normális, de szerintem nem szokványos.

mi lehet az oka?

2009. nov. 8. 21:10
 4/28 anonim ***** válasza:
A mai világban kinek mi a normális...:) Most sok 13-16 éves csak nézne, hogy ilyet írsz...Ők akik azt gondolják, most helyesen cselekednek. És van az idősebb korosztály, aki reálisan nézve azt mondja, nincs ezzel semmi probléma.:) Na én az utóbbiak táborát erősítem :)
2009. nov. 8. 21:11
 5/28 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Bajnak nem baj, bár azért árulkodó lehet. Mivel maszturbálni akkor szokott az ember ha igencsak kívánja a szexet, de egy olyan lánytól aki nem maszturbált még soha v. csak nagyon keveset attól lehet, hogy nem kell túl intenzív szexuális életre és tüzességre számítani, mivel valószínűleg nem sűrűn kívánja az együttlétet, márpedig pl. nekem ez elég nagy csapás lenne!

22/F

2009. nov. 8. 21:11
 6/28 anonim ***** válasza:
21:11: Ha elmagyarázod, mi abban a baj, ha valaki maszturbál, akkor tényleg a felnőttek táborát FOGOD erősíteni.
2009. nov. 8. 21:16
 7/28 A kérdező kommentje:
tüzességgel nincsbaj, néha meg is éget:D
2009. nov. 8. 21:18
 8/28 kolosszus22 ***** válasza:
21:16-nak, nem igazán tudom mire vélni a mondatodat? Vagy csak nem tudsz értelmezni!? Pont azt írtam, hogy egyáltalán nem baj, sőt kifejezetten jó ha valaki maszturbál!
2009. nov. 8. 21:22
 9/28 anonim ***** válasza:
"A mai világban kinek mi a normális...:) Most sok 13-16 éves csak nézne, hogy ilyet írsz...Ők akik azt gondolják, most helyesen cselekednek" -> "Ők akik azt gondolják, most helyesen cselekednek" ????
2009. nov. 8. 21:24
 10/28 kolosszus22 ***** válasza:
21:18-as kérdezői kommentre! Akkor nincs gond ha kívánod, bár akkor nem tudom miért nem próbálkoztál többször masztival?
2009. nov. 8. 21:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!