Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy a férjem nem kívánja a szexet?
14 éve vagyunk házasok, minden rendben volt, tökéletes összhangaban éltünk, míg el nem ment dolgozni egy gyárba. Majd ott megismerkedett a munkatársaival, egybe bele is habarodott, de csak érzelem volt, elmúlt. A csaj elköltözött messzire. Ebből kifolyólag voltak kisebb nagyobb vitáink, de mint mindent, és mindig megoldottuk ezt is. Az életünk visszatért, minden jó volt. Majd már egy ideje viszont nem működik közöttünk a szex. Semmi ingerre sem. Egészséges a férjem, és szeret engem, én kellek neki, mert mondja és érzem, de azt mondja nincs szüksége szexre, sem ölelésre, sem puszira, mert nem érzi szükségét. Totál ki vok akadva. Már olyat is mondott keresek magamnak valakit, aki megadja azt amit ő nem .
Van véleményetek mi lehet az oka?
Szia!
Sajnos és is ugyan ebben a cipőben járok,mint te.Csak itt leépités volt és igy váltak el a fiatal nőtől.Engem választott,de igy nem jó a helyzet.Szexvideók nézés-hatásra még ment 2 hónapig,aztán mostmár semmi.Megoldás?Ki tudja,mi lesz ezek után.
Én nem hiszem, hogy minden okés a férjeddel. Nekem is voltak barátnőim a feleségem mellett, nem is egy, de én akkor is keféltem a feleségemet rendesen. Mi 9 éve élünk együtt és öt éve a feleségem.
Szerintem így elég nehéz válaszolni a kérdésedre, az is lehet, hogy te is megváltoztál, vagy nem vagy annyira igényes magadra mint eddig voltál. Előbb írt itt egy bunkó olyat, hogy biztos szőrös a pinád vagy büdös, rögtön leparasztozták az embert, viszont ha tovább gondolod, akkor akár feltételezhetjük azt is, hogy te változtál hátrányodra. Gondolom ha 14 éve vagytok házasok akkor nem lehettek még annyira idősek, hogy az embered ne kívánja a szexet. Azt te tudod mivel lehet felizgatni, nekem pl. az is elég ha a feleségem elsétál előttem meztelenül.
Ha viszont te továbbra is csinos és kívánatos vagy, akkor simán okozhatja a stressz is ezt az egészet a férjednél, ismertem én is ilyen embert, viszont akkor elérkezhet egy olyan pontig, hogy már te nem tudsz segíteni rajta, csakis orvos. Ismertem én is ilyen embert.
Ha a férjed nem akar beszélni erről a problémáról akkor meg zavard el őt a fenébe, legalább is fenyegessed meg vele. Majd akkor elválik mennyire vagy neki fontos.
Megbeszéltünk , hogy változtatni kell rajta, és 2-3 hetente együtt leszünk. Ezt jó haladás veszem.
kérek még hozzáfűzni valót. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!