Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy a férjem nem kívánja a szexet?
14 éve vagyunk házasok, minden rendben volt, tökéletes összhangaban éltünk, míg el nem ment dolgozni egy gyárba. Majd ott megismerkedett a munkatársaival, egybe bele is habarodott, de csak érzelem volt, elmúlt. A csaj elköltözött messzire. Ebből kifolyólag voltak kisebb nagyobb vitáink, de mint mindent, és mindig megoldottuk ezt is. Az életünk visszatért, minden jó volt. Majd már egy ideje viszont nem működik közöttünk a szex. Semmi ingerre sem. Egészséges a férjem, és szeret engem, én kellek neki, mert mondja és érzem, de azt mondja nincs szüksége szexre, sem ölelésre, sem puszira, mert nem érzi szükségét. Totál ki vok akadva. Már olyat is mondott keresek magamnak valakit, aki megadja azt amit ő nem .
Van véleményetek mi lehet az oka?
Egyszerűen a másik nőt szereti, nem téged!
Azt amit mond, szöges ellentétben van azzal amit érez.
Valami miatt melletted maradt, de idő kell amig a másikat elfelejti.
Biztosan igyekszik, de idő kell neki.
egyértemlműen más nőt szeret... nemtudom mi a kérdés :D
F
Szia!
1 Ne ess kétségbe ez nem jó ötlet meg ijed tőled
2 Üljetek le beszélgetni és derítsétek ki mi a baj vagy hol kezdődött
3 Menjetek el pár terápiára ez nem gáz hiába fiatal házasok vagytok
4 Lehet hogy szét fogtok menni, de el kell engedni majd vissza jön
Én ezt tenném de lehet hogy csak a szám nagy:)
Nem hiszem hogy lenne más valakije, mert azt észre venném. Nagyon sokat melózik,értünk, a családjáért! Fáradt az tuti, hisz amint lefekszik már alszik is szinte. Türelmes voltam, és vagyok, de hogy meddig tart azt nem tudom. Az is biztos, hogy a melóhely ahol dolgozik fárasztó, és nem éppen nyugodtnak mondható.
Itthon volt huzamosabb ideig velünk, és lassan felengedett, újra a régi önmaga volt.
Beszélgetést kezdeményeztem már párszor, de vagy oda lyukadtunk ki, hogy nem tud róla beszélni, vagy oda, hogy nincs miről, vagy hogy nagyon fáradt,vagy épp aggasztja az anyagi biztonságunk.
Párterápiáról, és hasonlókról hallani sem akar!
Beszélgettünk a kijelentéséről is, azt mondta, megbánta, és nem tudja hogy viselné, ha lenne valakim, nagyon rosszul érezné magát. Meg hogy hirtelen felindultságból mondta.
Ha ennyire biztos vagy abban, hogy nincs neki más, akkor talán valami nagyon bántja. Lehet tényleg az anyagiak, vagy kirekesztettnek érzi magát a munkahelyén.
Azok alapján, amit leírtál, valami nagyon bántja, de ha nem hajlandó beszélni róla, itt nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!