Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy a férjem nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés

14 éve vagyunk házasok, minden rendben volt, tökéletes összhangaban éltünk, míg el nem ment dolgozni egy gyárba. Majd ott megismerkedett a munkatársaival, egybe bele is habarodott, de csak érzelem volt, elmúlt. A csaj elköltözött messzire. Ebből kifolyólag voltak kisebb nagyobb vitáink, de mint mindent, és mindig megoldottuk ezt is. Az életünk visszatért, minden jó volt. Majd már egy ideje viszont nem működik közöttünk a szex. Semmi ingerre sem. Egészséges a férjem, és szeret engem, én kellek neki, mert mondja és érzem, de azt mondja nincs szüksége szexre, sem ölelésre, sem puszira, mert nem érzi szükségét. Totál ki vok akadva. Már olyat is mondott keresek magamnak valakit, aki megadja azt amit ő nem .

Van véleményetek mi lehet az oka?

2009. nov. 8. 18:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeretőt tart!
2009. nov. 8. 18:52
 2/19 anonim válasza:
100%

Egyszerűen a másik nőt szereti, nem téged!

Azt amit mond, szöges ellentétben van azzal amit érez.

Valami miatt melletted maradt, de idő kell amig a másikat elfelejti.

Biztosan igyekszik, de idő kell neki.

2009. nov. 8. 18:52
 3/19 anonim válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de szerintem csak megszokásból van veled. Biztos szeret valamilyen szinten, de nem úgy... főleg, ha közben másba is beleszeretett. Szerintem 2 embert nem lehet szerelemmel szeretni (most itt nem azokra a lángologó nagy érzelmekre gondolok). Na meg melyik férfi(vagy nő) küldené a feleségét, barátnőjét egy másik férfi karjai közé, ha szereti? Már csak büszkeségből sem... Szóval azért van veled, mert most nincs más neki... majd lesz. 14 év komoly idő, de felesleges tovább együtt szenvedni, ez senkinek sem lesz jó.
2009. nov. 8. 19:00
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

egyértemlműen más nőt szeret... nemtudom mi a kérdés :D

F

2009. nov. 8. 19:00
 5/19 anonim válasza:
100%

Szia!

1 Ne ess kétségbe ez nem jó ötlet meg ijed tőled

2 Üljetek le beszélgetni és derítsétek ki mi a baj vagy hol kezdődött

3 Menjetek el pár terápiára ez nem gáz hiába fiatal házasok vagytok

4 Lehet hogy szét fogtok menni, de el kell engedni majd vissza jön

Én ezt tenném de lehet hogy csak a szám nagy:)

2009. nov. 8. 20:07
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy lenne más valakije, mert azt észre venném. Nagyon sokat melózik,értünk, a családjáért! Fáradt az tuti, hisz amint lefekszik már alszik is szinte. Türelmes voltam, és vagyok, de hogy meddig tart azt nem tudom. Az is biztos, hogy a melóhely ahol dolgozik fárasztó, és nem éppen nyugodtnak mondható.

Itthon volt huzamosabb ideig velünk, és lassan felengedett, újra a régi önmaga volt.

Beszélgetést kezdeményeztem már párszor, de vagy oda lyukadtunk ki, hogy nem tud róla beszélni, vagy oda, hogy nincs miről, vagy hogy nagyon fáradt,vagy épp aggasztja az anyagi biztonságunk.

Párterápiáról, és hasonlókról hallani sem akar!

Beszélgettünk a kijelentéséről is, azt mondta, megbánta, és nem tudja hogy viselné, ha lenne valakim, nagyon rosszul érezné magát. Meg hogy hirtelen felindultságból mondta.

2009. nov. 9. 08:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire biztos vagy abban, hogy nincs neki más, akkor talán valami nagyon bántja. Lehet tényleg az anyagiak, vagy kirekesztettnek érzi magát a munkahelyén.

Azok alapján, amit leírtál, valami nagyon bántja, de ha nem hajlandó beszélni róla, itt nincs mit tenni.

2009. nov. 9. 21:27
 8/19 anonim válasza:
20%
vagy szőrös a pinnád vagy büdös:/
2009. nov. 11. 09:16
 9/19 anonim ***** válasza:
35%
az előzőnek mondod TE PARASZT :@
2009. nov. 11. 10:43
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig, ha így mondod hogy fáradt, lehet jobb lenne másik melót keresnie. Ahogy írtad, teljesen lefárasztja őt, nem csoda ha nincs kedve, ereje fáradtan szexelni :D Ha fáradt vagyok énis lefekszek az ágyba, párom kényeztetne de szólok neki h nincs kedvem fáradt vagyok. ilyenkor édesen aztmondja "akkor aludj" :D
2009. nov. 11. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!