Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok igazán kezdeményező típus az ágyban. Párom ezt már szóvá tette. Nekem jó volt így de így h tudom neki nem tetszik mit tegyek?
Azért nem kezdeményezek sose(ehhez hozzászoktam sajna) mert úgy vagyok vele ha ő kezdeményez akkor biztos nagyon akar engem. Előző kapcsolatomban volt úgy h a páromnak nem állt fel normálisan ha én kezdtem el, és úgy voltam vele jobb ha megvárom h akarja mert akkor tuti feláll neki, én meg nem érzem úgy mintha nem kellenék. De a mostani páromnak ez nem tetszik, nem akarok ismét rossz tapasztalatot.
23/L
Kérdezd meg tőle, mire vágyik pontosan és a) tegyél úgy, b) ne tegyél úgy. Ez ennyire egyszerű. Ezt vele kell megbeszélni, nem velünk, mi nem tudjuk, hogy nektek mi a jó.
22/l
Nem megbeszélni akarom bárkivel is, hanem tanácsot kérni. Bármennyire meglepő nagyon nehezemre esik kezdeményezni:S
Ő nem az a fajta akivel nyugodtan meg lehetne beszélni, mindent úgy kell kihúzni belőle.
Szia!
Ha nem vagy képes kezdeményezni, az nem dráma. Nem kell feltétlen megbeszélned vele, ha nem kommunikativ fajta, az ebben az esetben nem probléma, szerintem.
A helyedben egyszerűen választ nem várva elmondanám neki:
"Nem tudok kezdeményezni, ehhez nekem idő kell. És ez nem azért van mert nem kivánlak, nem tudom miért van. Majd kialakul, legyél türelemmel."
Az egyenes beszéd a legtisztább. Erre nem nagyon van mit válaszolni.
Te elmondtad,mi van, ő tudja mihez tartsa magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!