Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem vagyok igazán kezdeményező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok igazán kezdeményező típus az ágyban. Párom ezt már szóvá tette. Nekem jó volt így de így h tudom neki nem tetszik mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azért nem kezdeményezek sose(ehhez hozzászoktam sajna) mert úgy vagyok vele ha ő kezdeményez akkor biztos nagyon akar engem. Előző kapcsolatomban volt úgy h a páromnak nem állt fel normálisan ha én kezdtem el, és úgy voltam vele jobb ha megvárom h akarja mert akkor tuti feláll neki, én meg nem érzem úgy mintha nem kellenék. De a mostani páromnak ez nem tetszik, nem akarok ismét rossz tapasztalatot.

23/L

2009. nov. 8. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle, mire vágyik pontosan és a) tegyél úgy, b) ne tegyél úgy. Ez ennyire egyszerű. Ezt vele kell megbeszélni, nem velünk, mi nem tudjuk, hogy nektek mi a jó.

22/l

2009. nov. 8. 17:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem megbeszélni akarom bárkivel is, hanem tanácsot kérni. Bármennyire meglepő nagyon nehezemre esik kezdeményezni:S

Ő nem az a fajta akivel nyugodtan meg lehetne beszélni, mindent úgy kell kihúzni belőle.

2009. nov. 8. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem vagy képes kezdeményezni, az nem dráma. Nem kell feltétlen megbeszélned vele, ha nem kommunikativ fajta, az ebben az esetben nem probléma, szerintem.

A helyedben egyszerűen választ nem várva elmondanám neki:

"Nem tudok kezdeményezni, ehhez nekem idő kell. És ez nem azért van mert nem kivánlak, nem tudom miért van. Majd kialakul, legyél türelemmel."

Az egyenes beszéd a legtisztább. Erre nem nagyon van mit válaszolni.

Te elmondtad,mi van, ő tudja mihez tartsa magát.

2009. nov. 9. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!