Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudom elérni hogy tovább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom elérni hogy tovább bírjam?

Figyelt kérdés

nah szal arról van szó hogy sokat olvasom hogy urald a tested ne verd ki gyorsan mert akkor gyorsan elfogsz sülni meg azt is hogy el lehet érni hogy tovább bírd írjátok meg hogy, hogy tudom ezt elérni köszi

aki f@szságot akar írni az inkább netegye köszönöm (:

2009. nov. 7. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem az jött be , hogy arra kell koncentrálni , hogy a csajodnak jó legyen... fejben dől el az egész, én nem hiszek az ilyen "gyakorlásban" , amugy hangulatfüggő is a dolog

22/F

2009. nov. 10. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem sokat gyakorolj sokféleképpen, nem baj, ha néha hamar elmész, az a lényeg, h legalább 2 naponta segíts magadon. tapasztalataim szerint ez a hosszan tartó szex titka, az én partnerem is 2 naponta csinálja magának, így nekem is sikerül minden alkalommal elmenni (nők nehezebben jutnak el a csúcsra, gondolom tudod)

sok sikert! 24L

2009. nov. 10. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálam meg pont úgy van hogy ha érzem hogy el fogok menni és le állok pár másodpercre majd újra folytatjuk akkor szinte ugyan ott vagyok.Mintha le se álltunk volna.Szóval ez nekem nem segít.Elszorításos technika se jött be.Szóval nemtudom, de neked viszont sok sikert kívánok a továbbiakban.Egyébként én is kérdeztem itt már hogy hogy kell gyakorolni de nekem se adtak rá választ :D Szerintem az is közre játszik hogy mennyit vagytok együtt a pároddal.Hozzá kell szokni a dologhoz szerintem.Mi sajnos nagyon keveset tudunk együtt lenni.Esetleg meg próbálhatod a PC izom erősítő gyakorlatot is.Hátha segít.
2009. nov. 10. 23:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen gondom. Mikor érzed h közeledsz a vége felé, ne nézz a lányra, és próbálj meg másra gondolni. Ha azt érzed hogy már baj van, hagyd abba egy kicsit vagy lassits az ütemen. Az is jó ha tudod mikor vagytok együtt, előtte csináld magadnak...
2009. nov. 11. 02:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!